Relja 0 Posted April 17, 2010 E pa ne može i pare i jare!! Ma je, ne bi bili tu da se ne može! Uzmi pare i gas po jare! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted April 17, 2010 Ma je, ne bi bili tu da se ne može! Uzmi pare i gas po jare! govori u svoje ime, ja tu nisan zbog istih razloga, mene ne zanimaju pare i jare, ja bi ovce i novce. Draža mi je janjetina Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted April 17, 2010 Ovaj mrtvi Novak nikad nema snage, ma koje gomno od tenisera, i on drugi teniser na svetu Kaže da će uskoro biti prvi (kad ono evo ga skoro na trećem)! Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted April 17, 2010 Uh kakav drama...Pobjeda izborena u zadnjem napadu.....sada sve oci urpte na White Hart Lane, nadam se da ce Tottenham ponoviti igru iz proslog kola.... Tottenham 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted April 17, 2010 Tottenham 1 ma daaaj, samo mi čelski fali za pare. čovik bi očekiva da će redknapp bit pošten i prodat utakmicu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 17, 2010 (edited) Kaže da će uskoro biti prvi (kad ono evo ga skoro na trećem)! Ma bez komentara nije mi samo jasno sta je znacilo danas u glupom balkan betu da mi ne daju uplatu na HAjduk http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif ma on igrao 1:1 Birmingen 0:0 uzas Edited April 17, 2010 by Bane Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted April 17, 2010 ma daaaj, samo mi čelski fali za pare. čovik bi očekiva da će redknapp bit pošten i prodat utakmicu iz keca u dvojku je sladje Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted April 17, 2010 Pozdrav svima.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 17, 2010 Opet nekolicina sumnjivih tekmi u HNL-u danas,počevši od one bande iz Zadra!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 17, 2010 Nije prosao danas Hajduk iz Kule, ali sam zato uplatio na Hajduka iz Splita po tecaju 2.00 igraj Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 17, 2010 Nije prosao danas Hajduk iz Kule, ali sam zato uplatio na Hajduka iz Splita po tecaju 2.00 igraj Ne bi se čudio da i oni prospu bodove!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Relja 0 Posted April 17, 2010 govori u svoje ime, ja tu nisan zbog istih razloga, mene ne zanimaju pare i jare, ja bi ovce i novce. Draža mi je janjetina Gle, meni je ipak svinja ono, ma i krilca s ražnja su OK, a tek domaći štrukli...no i riba nije loša , ali kad je i šuša u kombinaciji, to je ono http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 17, 2010 Sta je sada Aguero promasio za Atletiko Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 17, 2010 Ovo je tuga, Atletiko napada , a Viljareal da gol Quote Share this post Link to post Share on other sites
ronaldinjo 0 Posted April 17, 2010 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites