Jump to content

Recommended Posts

Posted

Danas u H2H imam ronaldinja za protivnika..........još nije postavio par, čeka na mene........nemam ideje, a ni izbor mi nije baš neki............ima li tko kakav prijedlog???????

Racing Club - Velez Sarsfield........over

• Replies 35
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Izgleda da će me i večeras zajebat jedan par.Ne mogu vjerovat.Ostali mi Hershey Bearsi i kurve gube 4-0 na kraju druge.Za ne povjerovatf

Posted

Čekam čudo kod Hersheya.Kakvi piz*uni.Očekivao sam da će jučer izgubit u trećoj protiv Tigersa pa sam preskočio, a oni dobe 7-2.Danas naravno sisaju kiflu

Posted (edited)

Primili tri gola iz PP, na kraju druge gubili 4-0 uputivši 9 udaraca prema golu (Bridgeport 24).Sad momentalno u udarcima 28-25, gube 4-1.Četiri minute do kraja, sve je moguće kod ovakve ekipe..mada jako jako teško :nije:

Nemoguća misija, prije će Kip slobode prdnut

Edited by c4nton4
Posted

Kako Samanta Stosur pegla Veru Zvonarevu, to nije za tecaj 2.5 nego za 1.03 :nije: Ja sam naravno igrao na Zvonarevu i cekao nju i veceras San Jose za pare, aali naravno tesko jer Stosur ubija.. i Rafa bi imao problema sa ovom australijankom :nije:

Znaš da sam danas umjesto Zvonareve stavio Hershey.Toliko o izbjegavanju metka..
Posted

Racing Club - Velez Sarsfield........over

malo gledam statistiku ovih argentinaca........

Atletico Tucman:Racing 0:0

Racing:Godoy Cruz 0:0

Estudiantes:Racing 4:0

Godoy Cruz:Velez 2:0

Velez:Estudiantes 0:1

Velez:Banfield 0:0

ni jedni ni drugi zadnja 3 kola nisu dali gol........a, ja bi over :nije: