orijent 0 Posted April 18, 2010 Danas u H2H imam ronaldinja za protivnika..........još nije postavio par, čeka na mene........nemam ideje, a ni izbor mi nije baš neki............ima li tko kakav prijedlog??????? Racing Club - Velez Sarsfield........over Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 18, 2010 Izgleda da će me i večeras zajebat jedan par.Ne mogu vjerovat.Ostali mi Hershey Bearsi i kurve gube 4-0 na kraju druge.Za ne povjerovatf Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 18, 2010 Čekam čudo kod Hersheya.Kakvi piz*uni.Očekivao sam da će jučer izgubit u trećoj protiv Tigersa pa sam preskočio, a oni dobe 7-2.Danas naravno sisaju kiflu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 18, 2010 (edited) Primili tri gola iz PP, na kraju druge gubili 4-0 uputivši 9 udaraca prema golu (Bridgeport 24).Sad momentalno u udarcima 28-25, gube 4-1.Četiri minute do kraja, sve je moguće kod ovakve ekipe..mada jako jako teško Nemoguća misija, prije će Kip slobode prdnut Edited April 18, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 18, 2010 Kako Samanta Stosur pegla Veru Zvonarevu, to nije za tecaj 2.5 nego za 1.03 Ja sam naravno igrao na Zvonarevu i cekao nju i veceras San Jose za pare, aali naravno tesko jer Stosur ubija.. i Rafa bi imao problema sa ovom australijankom Znaš da sam danas umjesto Zvonareve stavio Hershey.Toliko o izbjegavanju metka.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted April 18, 2010 Racing Club - Velez Sarsfield........over malo gledam statistiku ovih argentinaca........ Atletico Tucman:Racing 0:0 Racing:Godoy Cruz 0:0 Estudiantes:Racing 4:0 Godoy Cruz:Velez 2:0 Velez:Estudiantes 0:1 Velez:Banfield 0:0 ni jedni ni drugi zadnja 3 kola nisu dali gol........a, ja bi over Quote Share this post Link to post Share on other sites