hsammer Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 INTER - BARCELONA 1 Skoro sam siguran da Murinjo i njegov Inter znaju kako da spreče Barselonu da igra svoj tečni fudbal. Kao što je to učinio Čelzi prošle sezone i kao Espanjol pre nekoliko dana tako će i Inter pokušati da izvrši pritisak na igrače Barse na čitavom terenu. Svako će čuvati svog igrača a Ćaviju i Mesiju to neće prijati. No Interu neće biti dovoljno samo da spreči Barselonu od igranja već će oni morati da pobede na ovom meču. Oni nemaju čemu da se nadaju na Kamp Nou stadionu u revanš meču. Ja sam prilično impresioniran igrom Intera u Evropi ove sezone i po meni će oni pobediti sutra (3.28). Sastav Intera je skoro 100% kompletan a samo je Santon povređen. Moguće je da će Murinjo ojačati sredinu terena na ovom meču tako što će Maikon igrati malo više napred. Barselona je otputovala austobusom i moraće da odigraju ovaj meč bez povređenog Inijeste. Ibrahimović je odigrao desetak minuta protiv Espanjola. Da li će on igrati od početka sutrašnjeg meča? Siguran sam da će Mesi i Pedro igrati u napadu od početka a možda i Ibrahimović. Moj predlog je da će Inter pobediti u prvom meču. Zašto ne bi bilo 1-0! Quote
Recommended Posts