Jump to content

Recommended Posts

Posted

zna li netko zašto je na lakersr u gostima kod oklahome 2.30? malo puno. jedino objašnjenje koje sam vidio je da je to prva playoff utakmica ikad u oklahomi pa će bit napaljeni. a u zadnje 4 godine dobili su lakerse samo sad krajem 3. miseca kad su ovi već odmarali bryanta

Igrao je Bryant..bio rezultat 91:75 tako nesto a vodil su i nad 25 razlike.

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Igrao je Bryant..bio rezultat 91:75 tako nesto a vodil su i nad 25 razlike.

je, sad san vidija da je igra Bryant, al svejedno, i dalje mi nije jasan tako visok koef. a ništa, lupit ću bar -3,5 na Lakerse @1.85 pa ćemo vidit

Posted

ma to ti je tako, uvek bude kad nesto ne uplatis zakasnis, il ne odigras, posle obavezno promasis

nego vide li ti sinoc kako sam ja nastradao, i ne samo sinoc nego i preksinoc, i tako stalno celog zivota :nije:

Barem nisu dobili u OT :nije:

Svatko ima crnu seriju koja završi lijepim dobitkom.Zato se sutra za noćni izlazak lijepo naliješ, taman da ne lelujaš, i uhvatiš nešto ugodno za oči da resetira taj bad luck..dan nakon uplati listić i past će neki dobitak ziher :nije:

Ili odi kod onog vrača da te okupa za 500€, blizu ti je http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif

Posted

Gledam ovaj Keflavik na live, bila kvota @6.50 kad su gubili 1-0 u prvih dvadesetak minuta i sad poluvrijeme završili s vodstvom 1-2 u gostima kod Frama..

Posted

Gledam ovaj Keflavik na live, bila kvota @6.50 kad su gubili 1-0 u prvih dvadesetak minuta i sad poluvrijeme završili s vodstvom 1-2 u gostima kod Frama..

Ipak 1-1 stoji