Jump to content

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Danas odličan dan za tenis. VEć vidim par vrlo lijepih parčeka. :whaat:

ja upravo suprotno. Jučer sam vidio hrpu lupih hendikepa @1.85 i iskoristio...danas baš ništa ne vidim, kad sam vidio limite i na njih ponuđene koef. odustao sam odmah. a ništa, ko jučer, popit kavu, razbistrit glavu i naći nešto pametno :whaat:

Dobro jutro svima

Posted

Ima li ko kakav info iz Grcke kosarkaske lige, zadnje kolo pred play off a ima tu nekih mutljavina oko toga ko ce da ispadne ...

nekako najviše smrdi Peristeri-AS Trikala 2000...

Posted

Ima li ko kakav info iz Grcke kosarkaske lige, zadnje kolo pred play off a ima tu nekih mutljavina oko toga ko ce da ispadne ...

Od četiri kandidata za ispadanje, dva igraju međusobno, a ostala dvojica igraju u gostima protiv klubova kojima treba pobjeda za ulazak u doigravanje. To bi trebalo izbjeći u širokom luku.

Posted

Od četiri kandidata za ispadanje, dva igraju međusobno, a ostala dvojica igraju u gostima protiv klubova kojima treba pobjeda za ulazak u doigravanje. To bi trebalo izbjeći u širokom luku.

Slazem se,izbjegnucu ovo,ali cu malo pokusati na tiket neki da stavim Trikala 2 
Posted

ja upravo suprotno. Jučer sam vidio hrpu lupih hendikepa @1.85 i iskoristio...danas baš ništa ne vidim, kad sam vidio limite i na njih ponuđene koef. odustao sam odmah. a ništa, ko jučer, popit kavu, razbistrit glavu i naći nešto pametno :whaat:

Dobro jutro svima

kava djeluje: danas rafa 1.set under 9,5, verdasco 1. set under 9,5, tsonga 2:0 (možda, on je još upitan), Debrecen, Atlanta, ferrer 1. set under.

Posted (edited)

kava djeluje: danas rafa 1.set under 9,5, verdasco 1. set under 9,5, tsonga 2:0 (možda, on je još upitan), Debrecen, Atlanta, ferrer 1. set under.

Ovo je po meni poklon kvota u supersportu, u odnosu na granice koja je stavljena po net kladarama :whaat::whaat:

Edited by Bane
Posted

Ovo je po meni poklon kvota u supersportu, u odnosu na granice koja je stavljena po net kladarama :blink::blink:

Ne znam zašto je Kohlschreiber tako podcijenjen... :whaat:

Pa on je najbolji švabo, a i na zemlji pruža dobre partije (lani dobia Đoku 3x 6:4 u RG-u), a i ostale zemljake je dobro namučia tako da ja igram kontra 7,5 za 1.50 u SS-a. :whaat: