Bunka 7 Posted April 28, 2010 Koeficient za Inter od 6.5 do 7.5? Jesu ovi bukmejkeri zdravi u glavi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted April 28, 2010 (edited) Jel ovaj sudija Frank de bekerle ili kao se vec zove normalan? Crven karton zbog sta?! :whaat: Edited April 28, 2010 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted April 28, 2010 Jel ovaj sudija Frank de bekerle ili kao se vec zove normalan? Crven karton zbog sta?! :whaat: dobro je reka Blažićko, građenje lopte, ovaj ga je jedva taknuo a Busqets pada ko da ga je Mike Tyson šakom u glavu spucao. Šteta, ovako je očito da će i sljedećih 45 min barca napadati a inter neće ni u kontru jer im fali igrač. Tribala je bit odlična utakmica, al onda je sudac morao pokazati da je i on na terenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted April 28, 2010 dobro je reka Blažićko, građenje lopte, ovaj ga je jedva taknuo a Busqets pada ko da ga je Mike Tyson šakom u glavu spucao. Šteta, ovako je očito da će i sljedećih 45 min barca napadati a inter neće ni u kontru jer im fali igrač. Tribala je bit odlična utakmica, al onda je sudac morao pokazati da je i on na terenu Ja sam Interovac...Motta je zaslužio taj crveni karton ali Chivu bi isto morao dobiti crveni karton a ne žuti... Zaista teška utakmica Quote Share this post Link to post Share on other sites
Baksuz 0 Posted April 28, 2010 Barca ako ne dobije sada sa igračem više 2/3 utakmice neka se svi redom strijeljaju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Baksuz 0 Posted April 28, 2010 Ode Potito Starace u koprive. Šteta mogao je uzeti barem 1 set. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 28, 2010 FORZZZAAAAAAAAAAAA INTEERRRRRRRRRRRRRRR Pozdrav do noćas Quote Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted April 28, 2010 Inter zasluženo prolazi. Barca je danas bila neprepoznatljiva. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted April 28, 2010 A qq, ja citavo vece gledao Ronny-ja i na kraj izgubi 13-11 ,pfffffffffff,ispade moj favorit Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted April 28, 2010 A qq, ja citavo vece gledao Ronny-ja i na kraj izgubi 13-11 ,pfffffffffff,ispade moj favorit Quote Share this post Link to post Share on other sites
crodady 0 Posted April 28, 2010 hehe,kakva smiješna situacija..San Francisco popuši utakmicu na kraju 9.-og inninga,a vodio do 4:1,kakva komedija hehehe Quote Share this post Link to post Share on other sites
crodady 0 Posted April 28, 2010 laku noć ekipa.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 28, 2010 Ja sam Interovac...Motta je zaslužio taj crveni karton ali Chivu bi isto morao dobiti crveni karton a ne žuti... Zaista teška utakmica I ja sam Interovac...Motta nijje zaslužio taj crveni karton, a Chivu ne bi morao dobiti crveni karton jer je bio čisti start na loptu iz prosvjeda jer su nastavili igru dok je Sneijder ležaoZaista teška utakmica u zadnjim minutama Barca ako ne dobije sada sa igračem više 2/3 utakmice neka se svi redom strijeljaju. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gifBarca jedvice dobila sa igračem više 2/3 utakmice i neka se svi redom strijeljaju zbog ispadanja Inter zasluženo prolazi. Barca je danas bila neprepoznatljiva.Inter zasluženo prošao. Barca i dalje neprepoznatljiva.A qq, ja citavo vece gledao Ronny-ja i na kraj izgubi 13-11 ,pfffffffffff,ispade moj favorit http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gifA kk, što si citavo vece gledao Ronny-ja i na kraj izgubi 13-11 ,pfffffffffff,žao mi je što ispade tvoj favorit http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.giflaku noć ekipa.. laku noć crodady.. i dobro veče ekipa :blink: Quote Share this post Link to post Share on other sites