Tuto 157 Posted June 13, 2006 PHI Phillies - NY Mets 2 Danas se igra po noći na travnatom terenu što odgovara Metsima i njihovom bacaču Glavineu koji im a sa Phillisima h2h 6:2. Philadelphia je u zadnjih 8 mečeva kad je igrala kao nefavorit(ne mogu se sjetit drugog izraza) izgubila 6 puta... Uz sve ovo Metsi su jača ekipa i danas će pobijediti. Prolaznik, ne znam odakle crpiš svoje informacije za analizu, ali sve su pogrešne. Ako ne znaš, nemoj pisati. Ovako brukaš samo sebe, a kod onih koji poznaju baseball izazivaš smjieh. Za tvoju informaciju ove godine Glavine je protiv Philliesa kao SP (starting pitcher) igrao samo jednu (1) utakmicu i tu dobio. Od 2003. - 2005. Glavine je protiv Philliesa kao SP odigrao šest utakmica i svih šest izgubio. U zadnjih osam (8) utakmica Glavine je nepora Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 13, 2006 Sportingbet 21:00 - Brazil - Hrvatska - pogodak iz jedanaesterca Tip: 1 Tečaj: 4,00 Ulog: 10 Uvjet: Pogodak iz jedanaesterca na utakmici U večerašnjoj utakmici očekujem da bi jedan gol mogao pasti iz jedanaesterca. Obrane su britke, a napadači brzi, te je lako moguće da jedan takav sraz sudac procijeni za 11 m, a nakon toge gol je 90 %. Tuto Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted June 13, 2006 PHI Phillies - NY Mets 2 Danas se igra po noći na travnatom terenu što odgovara Metsima i njihovom bacaču Glavineu koji im a sa Phillisima h2h 6:2. Philadelphia je u zadnjih 8 mečeva kad je igrala kao nefavorit(ne mogu se sjetit drugog izraza) izgubila 6 puta... Uz sve ovo Metsi su jača ekipa i danas će pobijediti. Prolaznik, ne znam odakle crpiš svoje informacije za analizu, ali sve su pogrešne. Ako ne znaš, nemoj pisati. Ovako brukaš samo sebe, a kod onih koji poznaju baseball izazivaš smjieh. Za tvoju informaciju ove godine Glavine je protiv Philliesa kao SP (starting pitcher) igrao samo jednu (1) utakmicu i tu dobio. Od 2003. - 2005. Glavine je protiv Philliesa kao SP odigrao šest utakmica i svih šest izgubio. U zadnjih osam (8) utakmica Glavine je nepora Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted June 13, 2006 Ja se ispričavam svima koji prate moje procjene, ako ima takvih... Potrudit ću se da se ovavo nešto više ne dogodi. Kladim se da ako me netko prati i pametno upravlja bankom sigurno je u plusu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif . Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted June 13, 2006 Detroit-Tampa Bay 01 tip 01, koef. 1.42, expekt.com ulog 10 Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted June 13, 2006 p/k - Unicaja - Juventut Tip: 1/1 Ulog: 10 Tečaj: 1.60 Domaći teren + bolja momčad i "must win" situacija je dovest do toga da će unicaja zgazit danas Juventut :o Share this post Link to post Share on other sites
Gandalf 3 Posted June 13, 2006 01:07, 9.5/Toronto - Baltimore, tip 2, @2.00, BetAndWin, 10/10 U večerašnjem susretu izme Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted June 14, 2006 12865 Zvonareva V.(h-2,5)-Molik 01 1.80 13.6. 13:15 SS Ulog:10 Zvonareva dobiva sa 3 ili više gameova razlike... Piše da se ne igra... Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted June 14, 2006 Znači stanje ti je nepromjenjeno - kao da nisi igra (što je i mo Share this post Link to post Share on other sites