sportandlove 3 Posted May 5, 2010 evo prosao ĆILIĆ a i moj listić!!!!! http://www.bet-club.com/forum/index.php?sh...150#entry204315 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 5, 2010 Zao je i meni Detroita, al neka ti ne bude zao s druge strane, jer se moze zaraditi lepo na San Jose mislim da ce to biti jos jednas pobeda, i to u hendijuSan Jose je jedna od mojih omiljenih live ekipa i volio bih da dignu kup.Ne stignem ništa proanalizirat od hokeja ili bilo čeg za danas, u nekoj sam zbrci pa ću navečer kad se vratim iz grada postavit tiket ako nešto odigram.Odigrao sam u sedam u jutro preokret za petaka € po kvot @7 na Shimizu dok su u poluvremenu gubili 2-1 (gubili 2:0 kad sam krenuo uplaćivat i taman daju gol da mi srežu kvotu ) i dobe 2-4 Nakon toga nisam imao inspiracije igrat išta drugo.. i kad sam video da sam uvalio ovu Valensiju bez ikakvog smisla, onda neprofesionalno ponavljam tiket http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Aj da je i ovaj Čilinja završio na razini Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted May 5, 2010 Maloprije gledam na bwin.com, jednu jako dobru kvotu, u pitanju je opklada na pobjednika Kupa BIH u nogometu: Borac Banja Luka - kvota 1,95 Zeljeznicar - 1,75 moj prijedlog je da ulozite barem kucu i automobil na osvajanje Kupa od strane Zeljeznicara, jer je mnogo kvalitetniji, a igraju se dvije utakmice, od kojih je prva veceras u 20 sati u Banja Luci, a revans za 14 dana u Sarajevu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 5, 2010 Maloprije gledam na bwin.com, jednu jako dobru kvotu, u pitanju je opklada na pobjednika Kupa BIH u nogometu: Borac Banja Luka - kvota 1,95 Zeljeznicar - 1,75 moj prijedlog je da ulozite barem kucu i automobil na osvajanje Kupa od strane Zeljeznicara, jer je mnogo kvalitetniji, a igraju se dvije utakmice, od kojih je prva veceras u 20 sati u Banja Luci, a revans za 14 dana u Sarajevu. lepo zboris to sa ulaganjem, pa posle da bude ajoj odose i gace Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted May 5, 2010 Dobar dan ,dobri ljudi.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Relja 0 Posted May 5, 2010 Dobar dan, ljudstvo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted May 5, 2010 Dan kiša pa magla pa kiša.......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 5, 2010 Danas moguće oklade: 1. Hajduk prelazi centar manje od 7,5 koef. 1.30 2. Hajduk zbroj udaraca u okvir gola manje od 3,5 koef. 1.20 3. Hajduk igra bunker koef. 1.15 Ziceri dana po meni, hahahaha!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 5, 2010 ja ovo za danas izmedju ostalog: Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 5, 2010 Misliš da bi i ovi mogli pustiti Realu ko ovi u zadnjem kolu?? Ipak se Mallorca bori za ligu prvaka pa zato te pitam!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Relja 0 Posted May 5, 2010 O i kiša je prestala. Ajmo nešt odigrati. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 5, 2010 Misliš da bi i ovi mogli pustiti Realu ko ovi u zadnjem kolu?? Ipak se Mallorca bori za ligu prvaka pa zato te pitam!! ne, ne mislim ni o kakvom pustanju, vec mislim da ce real ovo dobiti svojim kvalitetom, nista drugo.. retko bas retko igram na njih, ali mislim da ce ovo dobro odigrati, a znam i da je Majorka mnogo dobra kuci i veoma dobra je ekipa, ali kazem ti, kvalitet ekipe ce presuditi, jer ovaj Real sem te borbe za titulunu ne znam dal ima jos nesto... da je koeficijent bio 1.49 ne bi igrao na Real to je sigurno Quote Share this post Link to post Share on other sites