Almiric 5 Posted May 6, 2010 Pozdrav ekipi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 6, 2010 yahebi tu rusku gamad ja sam se pre neku nedelju opekao isto na Cska duplu sansu protiv zenitaZahebo mi tiket.Samo sam njega čekao, jbg.Vidjet ću vrijedi li što odigrat za kasnije.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 6, 2010 Zahebo mi tiket.Samo sam njega čekao, jbg.Vidjet ću vrijedi li što odigrat za kasnije.. Ja teo da igram na onaj Tomsk i na Kazan, al reko zajebi ti Bane vise ove Ruse bolje da igram loto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 6, 2010 OPet jedan jebeni par vec peti tiket uzastopno, i to smesni Krajinovic igra ko nikad u zivotu da uzme jedan set, a to ce mu biti i poslednje sto ce yraditi na turniru. tako da il pravim malu pauzu ili idem jako na sledeci... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 6, 2010 Odoh pozdrav do veceras, a nesto mi se vecerasnji nhl ne hvata bice malo gusto, al svakako San jose mora biti na tiketu idu oni i veceras jako u telo Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted May 6, 2010 Dobro vece nesto ne mogu da poverujem da Ana Ivanovic ovako igra Quote Share this post Link to post Share on other sites
goala 0 Posted May 6, 2010 i mene iznenaduje Ivanovicka, nevjerojatno kakva preobrazba ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
crodady 0 Posted May 6, 2010 i mene iznenaduje Ivanovicka, nevjerojatno kakva preobrazba ;) PMS je to kažem ja vama Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted May 6, 2010 OPet jedan jebeni par vec peti tiket uzastopno, i to smesni Krajinovic igra ko nikad u zivotu da uzme jedan set, a to ce mu biti i poslednje sto ce yraditi na turniru. tako da il pravim malu pauzu ili idem jako na sledeci... e da. ista stvar. pas mater Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted May 6, 2010 da pozdravim dok sam u prolazu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 6, 2010 (edited) Ja teo da igram na onaj Tomsk i na Kazan, al reko zajebi ti Bane vise ove Ruse bolje da igram loto Jesu zahebani.To sve mafija kontrolira ishode Tako će vjerovatno i bit.Ja ću ih bodrit na live.Planiram ulagat od 5-30€, ako uočim da nešto može doć Edited May 6, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 6, 2010 Laku noc ljudi! Laku noć Što se tiče Sharksa i Red Wingsa, ako ima u ponudi za odigrat Pavelski daje gol.Zicer nad zicerima Quote Share this post Link to post Share on other sites