jesenjin 0 Posted May 7, 2010 dobro jutro svima odbojka me ubi jučer.samo belchatow za 300 čistog... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 7, 2010 dobro jutro svima odbojka me ubi jučer.samo belchatow za 300 čistog... I mene su skurili na jednom listiću a koef. je bio 1,15 !!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted May 7, 2010 dobro jutro ljudi. popit kavicu pa odoh ja za Pulu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 7, 2010 ne znam samo kako si to mogao da zaboravis http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gifJel vjeruješ da se kajem http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_cry.gif dobro jutro ljudi. popit kavicu pa odoh ja za PuluAko ideš biciklom, pripazi.Ima kamenčića po cesti nakon Ravne Gore Pozdrav ljudi Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_only_one 2 Posted May 7, 2010 dobro jutro svima...mamuran sam kao chep... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted May 7, 2010 Ako ideš biciklom, pripazi.Ima kamenčića po cesti nakon Ravne Gore Mislio sam na rolama, al sad zbog tih kamenčića moram prominit plan. Kad već neman Segway... Romobil! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 7, 2010 Pozdrav svima.Odoh malo na trčanje dok je lijepo vrijeme Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 7, 2010 Ako ideš biciklom, pripazi.Ima kamenčića po cesti nakon Ravne Gore Ma neee , kad si zadnji put isao tuda? To je ocisceno jos u utorak. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted May 7, 2010 gledam nešto ponudu, na đokovića su opet stavili po meni previsok hendikep. Jučer sam skinuo singl jer su na Fogninia +7,5 stavili 1.70. A koliko sam vidio, dosta često Đoko svojima malo popušta, nije baš da ih gazi, u pravilu hendi i under ne prolaze, tako da bi danas ako ne +5,5@2.40 na Krajinovića, moralo proći 6,5@1.85 Ja singliram 5,5 pa bumo vidli Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 7, 2010 Mene zanima jel ko od vas ovdje kupuje preko koje web aukcije kaj vidim da ima milijon toga. Pa ako da jel može se tu koja stranica preporučiti? Hvala!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted May 7, 2010 a po meni zicer dana, BATE Borisov-Dnepr Mogilev gost ne daje gol nema nigdi u ponudi. Idem singlirat točan rez 1-0 i 2-0 još prije puta pa što bude bude Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted May 7, 2010 Mene zanima jel ko od vas ovdje kupuje preko koje web aukcije kaj vidim da ima milijon toga. Pa ako da jel može se tu koja stranica preporučiti? Hvala!!! e-bay,e-bay i samo e-bay aukcije.hr su prije bile ok, sad se većinom prodaju stvari iz hong konga i sl. koje čekaš 30ak dana jer ih direkt uvoze, i eventualno marke, odore, značke, medalje i sl. proša san ih dosta, na svakoj san nešto naša i kupija, al e-bayu stvarno nema ravnog. uplata priko paypala, u dosta slučajeva čak i besplatna dostava (a za veće pakete nikad više od 10$ nisam platio dostavu uz smiješno nisku cijenu paketa). nemoj se uopće mučiti sa ostalima Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 7, 2010 e-bay,e-bay i samo e-bay aukcije.hr su prije bile ok, sad se većinom prodaju stvari iz hong konga i sl. koje čekaš 30ak dana jer ih direkt uvoze, i eventualno marke, odore, značke, medalje i sl. proša san ih dosta, na svakoj san nešto naša i kupija, al e-bayu stvarno nema ravnog. uplata priko paypala, u dosta slučajeva čak i besplatna dostava (a za veće pakete nikad više od 10$ nisam platio dostavu uz smiješno nisku cijenu paketa). nemoj se uopće mučiti sa ostalima Ma nisam nikada to probao jer tu se uvijek i carina mora platiti i onda me nekako već sa carinom ispadne skuplje! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted May 7, 2010 Ma nisam nikada to probao jer tu se uvijek i carina mora platiti i onda me nekako već sa carinom ispadne skuplje!e vidiš ja nikad ni carinu nisam platio. većinom se sve šalje kao dar. sestra mi je par puta dobila račun za acrinu, ja osobno nikad, čak ni kad sam ga tribao dobiti (nadam se da nitko iz carine ne visi na ovom forumu) Quote Share this post Link to post Share on other sites