Jump to content

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dobar dan evo me sa tenisa http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif , mrtav sam slomljen jer sam umesto tehnikom igrao na snagu pa me bole zglob oce da prsne :nije:

Ja dojave ne igram.Slučajno ako doleti neka rođo-rođi sistema možda bi odigrao ako se slažem s ishodom.Ili dojava licem u lice, pa da pronađem čovjeka i udubim mu lubanju ako flisnem

da, :nije:

Ja ne znam koji je smisao ovog HRTa i plaćanja pretplate kad ne mogu bar osigurat da se pogleda neki tenis, bar na onom + kanalu.Popunjavaju program reprizama duhovnih emisija iz devedesetih, tv kalendarima i sapunicama.Što je slijedeće na bogatom repertoaru nacionalne televizije?Možda nanovo repriziraju Terra X za vrijeme SP :uredu:

isto, mamu im

Imaš Jankovićku na Eurosport 2

imam euro sport 2, ali nema tog tenisa jer to nije taj euro sport 2 :nije:

Vidim nešto nema Baneta, mora da ga je prilično pogodio poraz Bruinsa u OT :uredu:

evo me, nije mi tesko pao poraz Bruinsa u oT nego pobeda Flajersa u Ot'u, to sam pao jer sam igrao cistog keca i under San Antonio koji je prosao za poen, i pao sam sve pare sto su mi ostale juce sam spiskao, od Ane, pa ne znam ni sam igrao sam jos neka govna sve za 15, 20 jura i otislo sve tako da sad vise nema kladjenja dok mi ne pristigne nesto http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_confused.gif

Posted

vidim da su zatvoreni oni vicevi na forumu,pa evo ovdje jednog koji me danas poprilično nasmijao:

Ogromna zaustavljena kolona na Zagrebačkoj zaobilaznici.

Jedan vozač za volanom u svom autu počeo se jako živcirati, u jednom

trenutku spusti prozor i iz sve snage zaurla na čovjeka koji pješke ide od

auta do auta:

Ma koji se to kurac događa?!?"...

"Grupa terorista je zatočila u autu Jadranku Kosor i traže otkupninu od

milion kuna! Kažu da će je politi benzinom i živu zapaliti ako ne dobiju

pare.

Skupljamo među vozačima koliko ko može dati ."

...i koliko ste do sada skupili'"

". 274 litre i četiri upaljača .

Posted

Vece

Priznaj da si do danas bio na policiji zbog one eksplozije prije par dana. :uredu::blink:

He he,nisam imao pojma da je neš ekslpodiralo,danas sam slučajno u novinama pročitao,a jbg šiptarsko-narkomanska posla.. :blink: