Almiric 5 Posted May 8, 2010 I ja sam danas pao samo na Jankovicki...e sta da kazem, zao mi je sto sam na tom listicu imao finih pogodjenih kvota...Nikako nemam srece u tenisu, ocito cu se bataliti kladjenja na taj sport... Laku noc ljudi....do sutra.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 8, 2010 svi su oko 8, singliraj sva 3 Sve tri dobili favoriti Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 8, 2010 (edited) dobar dan evo me sa tenisa , mrtav sam slomljen jer sam umesto tehnikom igrao na snagu pa me bole zglob oce da prsne ... evo me, nije mi tesko pao poraz Bruinsa u oT nego pobeda Flajersa u Ot'u, to sam pao jer sam igrao cistog keca i under San Antonio koji je prosao za poen, i pao sam sve pare sto su mi ostale juce sam spiskao, od Ane, pa ne znam ni sam igrao sam jos neka govna sve za 15, 20 jura i otislo sve tako da sad vise nema kladjenja dok mi ne pristigne nesto Tenis je možda jedini sport u kojem ne blistam kad ga odigram s ekipom.. I meni su zamijenili prijenos Jankovićke na Eurosportu s nekim debilima koji se utrkuju bajkovima po sijenu i po nekom kvartu.. Ma ta klada ko da se uroti protiv čovjeka.Ja danas dobio nešto malo na Čiliću.Za veći iznos me zajeble Švabe na live jer mi je trebao još jedan gol u prvom poluvremenu u tekmi treće Švabske i kurve ga dali u prvim sekundama drugog poluvremena..Imao sam za sitno točan rezultat Sevilla-Barca 3:4 i Rijeku u dublu za pet kuna u Bwinu i skoro prođe (dobitak oko 2500 kn).. Edited May 8, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 9, 2010 (edited) Bilo bi smiješno kad bi Pittsburgh kiksao u trećoj A Yankeesi ponovno razveselili Boston Edited May 9, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 9, 2010 (edited) Ma greska , a ne da mi obrisati pa moram nesto napisati. Edited May 9, 2010 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites