Bunka 7 Posted May 8, 2010 Google Chrome pre par dana je prestao da radi...deinstalirao sam ga i instalirao odnovo al djaba, zatim sam ga opet deinstalirao i ispraznio regkey values svugde gde je bio, obrisao svaki trag od njega al opet djaba. Skenirao sam kompjuter od virusa sa NOD32, Malwarebytes i Spyware doctor i nakon toga opet isntalirao Google Chrome al opet nije radio...jel neko ima ideju u cemu je problem...navuko sam se na Chrome jer radi najbrze od svih browsera pa mi sad fali. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif *otvorim Chrome i ne otvaraju se thumbanils favotites, upisem u adress bar neku adresu i udarim enter a on to obrise nakon entera, znaci imam blank screen na Chrome. Trazio sam na netu resenje za ovaj problem al sve sto sam nasao je samo isti problem i kod drugih korisnika, odgovora nigde. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 8, 2010 Probaj skinuti ovu portable verziju Google Chrome 5.0.375.29 Dev sa adrese: - DepositFiles.com ili - HotFile.com Portable verzija se ne instalira u registrije, već se može startati iz bilo kojeg foldera ili USB sticka. Nadam se da će to riješiti tvoj problem. Lijep pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 8, 2010 Google Chrome pre par dana je prestao da radi...deinstalirao sam ga i instalirao odnovo al djaba, zatim sam ga opet deinstalirao i ispraznio regkey values svugde gde je bio, obrisao svaki trag od njega al opet djaba. Skenirao sam kompjuter od virusa sa NOD32, Malwarebytes i Spyware doctor i nakon toga opet isntalirao Google Chrome al opet nije radio...jel neko ima ideju u cemu je problem...navuko sam se na Chrome jer radi najbrze od svih browsera pa mi sad fali. *otvorim Chrome i ne otvaraju se thumbanils favotites, upisem u adress bar neku adresu i udarim enter a on to obrise nakon entera, znaci imam blank screen na Chrome. Trazio sam na netu resenje za ovaj problem al sve sto sam nasao je samo isti problem i kod drugih korisnika, odgovora nigde. Ako imaš Vistu možda moraš izbrisat u skrivenom fileu chromeov folder.Probaj nakon što ga deinstaliraš u folder opcijama checkirat hidden files i pobriši to njesra.C:\Users\tvoj username\AppData\Local\Google\Chrome Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 8, 2010 (edited) Ako imaš Vistu možda moraš izbrisat u skrivenom fileu chromeov folder.Probaj nakon što ga deinstaliraš u folder opcijama checkirat hidden files i pobriši to njesra. C:\Users\tvoj username\AppData\Local\Google\Chrome U App data programi inače spreme postavke i sl.Kad je tek došla Vista, buraz je bio instalirao neki nastavak Call of Dutya pa mu se skinuo nekakav mađarski interface u multiplayeru.Brisao je i u registry i ne znam što sve ne, ali kad bi reinstalirao sve bi opet bilo isto.Nazajebavao sam se dok nisam skužio u čemu je stvar, sustav je bio nov i nije se moglo nać rješenje problema na netu.Izbrisao sam folder od te igrice iz sva tri foldera koji se nalaze u AppData i stvar je bila rješena.Nadam se da će ti pomoći Edited May 8, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 9, 2010 Gdje si Bunka? Da li si riješio problem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted May 9, 2010 (edited) C4nton sve to sam uradio kad sam drugi put deinstalirao Chrome, al nema efekta. Tuto hvala al ipak nece ni portabl verzija da radi, ponasa se isto kao i ona druga verzija. Probacu jos nesto danas, a ako nece FORMAT C P.S. primetio sam da se ukljucuje neka GoogleCrashApp u pozadini uvek kad otvorim Google Chrome, e sad kako je spreciti pojma nemam. Edited May 9, 2010 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted May 9, 2010 (edited) C4nton sve to sam uradio kad sam drugi put deinstalirao Chrome, al nema efekta. Tuto hvala al ipak nece ni portabl verzija da radi, ponasa se isto kao i ona druga verzija. Probacu jos nesto danas, a ako nece FORMAT C P.S. primetio sam da se ukljucuje neka GoogleCrashApp u pozadini uvek kad otvorim Google Chrome, e sad kako je spreciti pojma nemam. a da nije virus? Ne mora biti aktivan, možda neka aplikacija koja se uvalila u system32, jer google ima jedan iritantan način zaštite, a to je da ako imaš trojanca u sistemu koji se želi spojit na net Chrome ruši sam sebe da se on ne bi pokrenuo. Probaj pokrenut Chrome bez add-ona, tzv. sandbox verziju (brz add-ona, sa full zaštitom koja ne da NIČEMU da se pokrene sa Chromeom, proguglaj, naći ćeš), ili skini neki trojan remover ili malicious software remover i skeniraj sistem. To ostaje jedino logično objašnjenje. Naravno, uz sve to, još jednom deinstaliraj Chrome, očisti i appdata i registry. Ako to ne upali onda format c Edited May 9, 2010 by mystery023 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted May 9, 2010 (edited) Nije virus skenirao sam ga 5 puta, zadnji put sa HIREN'S (to je ono live CD koje se ucitava direktno u RAM memoriju i mozes da radis sta hoces sa fajlovima na HD ukljucujuci i skeniranje za viruse i slicno), mozda neki fajl ostatak trojanca pa zato ne radi...a kako i da je skinuo sam novu Operu i mozda je i bolja zasad od Chrome. Videcemo ovih dana kako ce se ponasati. Hvala na pomoci kako i da je. Edited May 9, 2010 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted May 10, 2010 Nije virus skenirao sam ga 5 puta, zadnji put sa HIREN'S (to je ono live CD koje se ucitava direktno u RAM memoriju i mozes da radis sta hoces sa fajlovima na HD ukljucujuci i skeniranje za viruse i slicno), mozda neki fajl ostatak trojanca pa zato ne radi...a kako i da je skinuo sam novu Operu i mozda je i bolja zasad od Chrome. Videcemo ovih dana kako ce se ponasati. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif Hvala na pomoci kako i da je. Nova Opera je bonon! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_blink.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted May 31, 2010 Nova Opera je bonon! Meni masa stranica u operi ne radi dobro, hotmail, tportal, bwin, betathome.... al inače je ok... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 3, 2010 Meni masa stranica u operi ne radi dobro, hotmail, tportal, bwin, betathome.... al inače je ok...I ja imam problema s Operom, ima pk bugova Quote Share this post Link to post Share on other sites
baba123 1 Posted January 24, 2011 Izbjegavam taj Chrom otkako sam čuo za namjeru google-a da proda podatke o tome šta, ko, kako i kada pretražuje nekim velikim kompanijama radi povećanja dobiti istih... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted January 24, 2011 Izbjegavam taj Chrom otkako sam čuo za namjeru google-a da proda podatke o tome šta, ko, kako i kada pretražuje nekim velikim kompanijama radi povećanja dobiti istih... I ja iz istog razloga Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gandalf 3 Posted January 31, 2011 Ako bi slušali sve što ljudi govore, nebi nikad ništa ni koristili ni kupovali... Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted January 31, 2011 Ako bi slušali sve što ljudi govore, nebi nikad ništa ni koristili ni kupovali... a kamoli se kladili http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites