wildgh 3 Posted May 10, 2010 meni isto prošao zicer tiket, jučer je bio super dan za to...samo je trebalo više natrpati al iovako je dobro dok je plus ja stavio Barcu,ManU,Chelsea,Basel,Benficu i Rusiju hokej kvota oko 3 i http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 10, 2010 video sam da su pala tri gola za 9 minuta Osigurale su tu mafijoze nekakav prijelaz ili golijadu.Mislio sam odigrat radije broj golova, ali je kvota bila nezahvalna pa sam prihvatio preokret Spartaka dok je pušio 2:1.Autogol za 2:2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 10, 2010 Evo i glupi CSKA gubi 1-0 u prvom poluvremenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 10, 2010 Evo i glupi CSKA gubi 1-0 u prvom poluvremenu nemoguca ekipa, a mislim da je Zenit cista dvojka danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 10, 2010 nemoguca ekipa, a mislim da je Zenit cista dvojka danas Jesi siguran u to kad pogledaš kakvi su rezultati trenutno u Rusiji Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 10, 2010 Jesi siguran u to kad pogledaš kakvi su rezultati trenutno u Rusiji jesam siguran, sto god rezultati ostanu zamrseniji to ce biti izgledniji Zenit Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 10, 2010 jesam siguran, sto god rezultati ostanu zamrseniji to ce biti izgledniji Zenit Pazi CSKA, izgube poluvrijeme i izjednače na početku drugog.Nadam se da mafija nije sredila da ovaj moj bude iz X u X, a da CSKA bude iz 2 u 1 A vjerovatno si u pravu da će Zenit bit jedina nenariktana tekma Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 10, 2010 Pazi CSKA, izgube poluvrijeme i izjednače na početku drugog.Nadam se da mafija nije sredila da ovaj moj bude iz X u X, a da CSKA bude iz 2 u 1 A vjerovatno si u pravu da će Zenit bit jedina nenariktana tekma evo ga CSKa postize gol Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 10, 2010 i jos jedan 3:1 za CSKA Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 10, 2010 i jos jedan 3:1 za CSKA Znači Spartak X u X. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted May 10, 2010 Ovaj Terek , kao da su iz trece lige igraci kod mene ovde stoje kao okamenjeni dok ovi pune, strasno znaci.. i 4:1 za cska Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 10, 2010 Ovaj Terek , kao da su iz trece lige igraci kod mene ovde stoje kao okamenjeni dok ovi pune, strasno znaci.. i 4:1 za cska Ajde Spartak Slepička ti se zgadila http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 10, 2010 (edited) Ajde Spartak Slepička ti se zgadila Spartak gubi 3-2 u sedamdesetoj.Da sam odigrao prijelaz CSKA, oni bi izgubili.Kad me neće, neće me.Mame im počastim kiflom http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Edited May 10, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
goala 0 Posted May 10, 2010 oce se serena izvuc sta mislite? iznenaduje me dushevina, lepo igra. Quote Share this post Link to post Share on other sites