PERKAN 18 Posted May 11, 2010 Pozdrav svima.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted May 11, 2010 Dobar dan..ko sto je najcesce pisala jedna devojka ovde na forumu Dobar dan,ajd pozdrav idem van :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 11, 2010 hmmm zar je tako daleko otisla ta cijela prica, iskreno znam da se zezas heheheh pa zezam se malo, ali vjerujem da ima takvih problema http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif p.s. nemam psa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted May 11, 2010 heheheh pa zezam se malo, ali vjerujem da ima takvih problema http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif p.s. nemam psa Znamo da se ne zezas, ali hajde, nek' ti bude Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted May 11, 2010 Pozz.... Mene zanima što je igrao sportlandlove u H2H protiv mene?? 20,5/N.Petrova-Pavlyuchenkova A. Tip para: 2 TIP OVER?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted May 11, 2010 Wisli ponisten gol.. ajmo vislaaaaa!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted May 11, 2010 Pozz.... Mene zanima što je igrao sportlandlove u H2H protiv mene?? 20,5/N.Petrova-Pavlyuchenkova A. Tip para: 2 TIP OVER?? da Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_only_one 2 Posted May 11, 2010 Jel moze Verdasco-Kralovic over? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted May 11, 2010 federer under 40 eura češka over 30 eura Youzhny 2:0 30 eura wozniacki 2-0 20 eura napokon san razbija zid u dvorištu kojeg me gnjave starci od cure da ga razbijem zadnje 2 godine Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_only_one 2 Posted May 11, 2010 federer under 40 eura češka over 30 eura Youzhny 2:0 30 eura wozniacki 2-0 20 eura napokon san razbija zid u dvorištu kojeg me gnjave starci od cure da ga razbijem zadnje 2 godine hahahaha...ustvari ne znam da l se trebam smijati zbog ovih promasaja...http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted May 11, 2010 hahahaha...ustvari ne znam da l se trebam smijati zbog ovih promasaja...federer ga je razbio prvi set, u prva dva-tri gema drugog je ima brejk prilika koliko želi, česi su bili stvarno 50-50 ali sam očekivao over jer ni jedni ni drugi nemaju neku obranu. wozniacki mi je bila zicer,pogotovo nakon jučerašnjeg meča,, isto ko i južni koji je ne jednu nego 10 klasa iznad. I što reći. jbg. ovako nešto se ne događa često. Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_only_one 2 Posted May 11, 2010 federer ga je razbio prvi set, u prva dva-tri gema drugog je ima brejk prilika koliko želi, česi su bili stvarno 50-50 ali sam očekivao over jer ni jedni ni drugi nemaju neku obranu. wozniacki mi je bila zicer,pogotovo nakon jučerašnjeg meča,, isto ko i južni koji je ne jednu nego 10 klasa iznad. I što reći. jbg. ovako nešto se ne događa često.glavu gore,sutra je novi dan.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted May 11, 2010 Dobro vece!!! gde si berluskoni Quote Share this post Link to post Share on other sites