goala 0 Posted May 11, 2010 19:30 Handicap (3 seta) Rezai A. - Zakopalova K. (-1.5/+1.5): 2, 1,85, bet at home, 8/10 Duel 22 i 87 igraci wta ljestvice. Jucer sam gledao Zakopalovu kako igra i na koji nacin je dobila Safinu. Safina uopce nije lose igrala kolko je superiornu predstavu pruzila Zakopalova. Najveci razlog ovoj okladi lezi upravo u tome sto sam vidio jucer od strane ove igracice. Drugi segment, mozda malo subjektivan je taj sto nepodnosim igru koju igra Rezai.. to je igra s puno forsiranja, tako rec silovanja loptice.. ta igracice je u stanju izgubiti i od losije rangiranih igracica nego li sto je Zakopalova. Igracica na koju nikako nepreporucam kladenje, totalno je nepredvidiva sto se najbolje moglo vidjeti u proslom mecu di je neocekivano dobila Henin.. tako isto danas moze lako i izgubiti. Oprezno s pickovima na nju danas vam preporucam. Osim sto je dobila Safinu jucer, prosla je i dva kola kvala rezom: WIN M. Duque-Marino 4-6 6-2 6-4 WIN S. Halep 6-3 6-3 Sto se tice Rezai njezini rezovi ove godine na zemlji su losi, bas kao sto sam pisao gore o kakvoj je igracici rjec pa evo podaci. U Marbeli je prosla prvo kolo, u Barci je ispala u prvom kolu, u Rimu je takoder prosla samo prvo kolo. Mislim da je ovo realan pick te da svakako treba probat s ovom okladom da Zakopalova uzima barem jedan set, iako mislim da bi mogla i pobjedit. Quote Share this post Link to post Share on other sites