hsammer 2 Posted May 12, 2010 Cardiff - Leicester 1 Iznenađujuće je dobra kvota za pobedu domaćina (2.06). Iako je Lester imao jednu do dve sjajne prilike za gol krajem prvog meča ipak mislim da je Kardif zasluženo pobedio sa 1-0. Lester nema isti kvalitet na sredini terena ni u napadu kao Kardif a u to sam veoma ubeđen. Dobro, Čopra, napadač Kardifa, bi mogao da igra bolje nego u prvom meču. Ne bih baš voleo da igram protiv njegovog kolege iz sredine terena Botrojda svih devedeset minuta, toliko znam. On je krupan igrač i nije baš nežan, da tako kažem. Krilni igrač Kardifa Burk će možda propustiti ovaj meč a zameniće ga K. Etuhu ili R. MekKormek. U sastav Lestera se vraća iskusni napadač S. Hauard posle suspenzije od tri meča. On će se najverovatnije naći u startnoj postavi. Kardif ne mora da pobedi u ovom revanšu, toga sam svestan, no to me neće sprečiti da se kladim na pobedu domaćina (2.06). Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted May 12, 2010 Atletico Madrid - Fulham 1 Dva velika autsajdera su dospela do ovog prvog finala Europa lige a oba su zasluženo stigla do finala. Valensija i Liverpul su izbačeni od strane Atletika iz Madrida dok je Fulam između ostalih izbacio Šahtjor iz Donjecka i Juventus. Stvari deluju bolje po Atletiko iz Madrida pred ovaj meč i ja ću se kladiti na njih (2.25). Odbrambeni igrač Perea bi trebao da se oporavi i nastupi za Atletiko tako da će im samo nedostajati Tiago i Ibra, obojica nemaju pravo nastupa. Neće biti ni rezervnog golmana Asenha. Trener Fulama Hodžson se nada da će D. Daf i Bobi Zamora biti spremni za meč. Daf ima tretman u komori sa kiseonikom kako bi se što pre oporavio dok Zamora još uvek ima problem sa povredom Ahilove tetive. On će verovatno primiti injekciju protiv bolova pred meč a onda ćemo videti koliko će on moći da izdrži. Njih dvojica su najvažniji ofanzivni igrači u ovom sastavu Fulama. Forlan, Aguero, Rejes, Simao, sve sjajni ofanzivni igrači Atletika iz Madrida i svi oni će biti spremni za ovaj meč. Logično bi bilo da Atletiko pobedi u ovom finalu. Kvota je sasvim pristojna Quote Share this post Link to post Share on other sites