Jump to content

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ako netko ne vjeruje u neriješen ishod kod Lecce-Cesena, dupla šansa 12 u Hrvatskoj Lutriji @2,55, a Unibet nudi 2,45

to je standardno u italiji na kraju sezone, sićan se prošle (ili pretprošle) sezone, Torino (u Seriji A) protiv nekoga, koef. na X 1.25

I sad ti vidi tu licemjernost uefe, žare i pale po trećim njemačkim i sl. ligama, velike afere i sve, a očito dogovorene utakmice u italiji ne diraju. :uredu:

Posted

to je standardno u italiji na kraju sezone, sićan se prošle (ili pretprošle) sezone, Torino (u Seriji A) protiv nekoga, koef. na X 1.25

I sad ti vidi tu licemjernost uefe, žare i pale po trećim njemačkim i sl. ligama, velike afere i sve, a očito dogovorene utakmice u italiji ne diraju. :uredu:

Od 2006. im progledaju kroz prste
Posted

Ovo sam našao na internetu:

Cesena missing players today:

Franco Chiavarini ,Fabio Cusaro ,Federico ERBo ,Daniele PEDRELLI ,Marco Bonura , Cristian BUCCHI ,Dario Biasi,Luca do Prado and Marco DI MATTEO

Posted

Ovo sam našao na internetu:

Cesena missing players today:

Franco Chiavarini ,Fabio Cusaro ,Federico ERBo ,Daniele PEDRELLI ,Marco Bonura , Cristian BUCCHI ,Dario Biasi,Luca do Prado and Marco DI MATTEO

Ja sam OVO našao na netu :uredu:

Posted

koliki je koeficijent? http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif

čista DESETKA!!!

ima puno boljih, al ono moje je prvo na što sam naletio :uredu:

U biti čudi me što još nitko nije otvorio topic na tu temu u off-topicu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif