Jump to content

Recommended Posts

• Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

Dobro jutro.

Boston Celtics :uredu::uredu:

Samo neka kladare i dalje stavljaju koef. 3,80 na Boston...

:uredu::uredu:

reko sam ja da deres kladare iz NBA http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif :uredu:

Na dve utakmice nhl playoffa izmedju Philadelfije i Montreala, Canadiensi nisu postigli niti jedan jedini gol http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif bruka i sramota, a Flajersi kao da nisu normalni kao da su navinklovani na trofaznu 380V :uredu:

Jos jedan poraz San Jose-a, vreme je da oni to trijumfuju u gostima, tecaj ce biti oko trojke, pa ko voli nek izvoli, bice tekma u subotu po nasem...

Posted

dobro jutro ljudi i ostali

Na dve utakmice nhl playoffa izmedju Philadelfije i Montreala, Canadiensi nisu postigli niti jedan jedini gol :uredu: bruka i sramota, a Flajersi kao da nisu normalni kao da su navinklovani na trofaznu 380V :uredu:

Jos jedan poraz San Jose-a, vreme je da oni to trijumfuju u gostima, tecaj ce biti oko trojke, pa ko voli nek izvoli, bice tekma u subotu po nasem...

u potpunosti se slažem

:uredu:

Posted

reko sam ja da deres kladare iz NBA :uredu::uredu:

Na dve utakmice nhl playoffa izmedju Philadelfije i Montreala, Canadiensi nisu postigli niti jedan jedini gol :uredu: bruka i sramota, a Flajersi kao da nisu normalni kao da su navinklovani na trofaznu 380V :uredu:

Nisam smio da igram na Flajerse, dvoumio sam se ali ne odigrah...:uredu:
Posted

Prčkajući po internetu naiđoh na slijedeće dojave:

18:00 Paks-B.Honved 1 (1,90)

18:00 Nyherzegada-Haladas 1 (1,85)

20:15 AEK-Olympiakos 1 (2,10)

Krtaki osvrt:

Kod prva dva para, domačinima gori pod nogama i trebaju pobjedu za možebitni ostanak u ligi a za treći par postoji info da gostima nedostaje dvanaestak igrača.

Što sve ljudi neće staviti pod "dojave".

:uredu: