Goran1 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Dobro jutro. Boston Celtics Samo neka kladare i dalje stavljaju koef. 3,80 na Boston... Quote
Banega Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Dobro jutro. Boston Celtics Samo neka kladare i dalje stavljaju koef. 3,80 na Boston... reko sam ja da deres kladare iz NBA http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif Na dve utakmice nhl playoffa izmedju Philadelfije i Montreala, Canadiensi nisu postigli niti jedan jedini gol http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif bruka i sramota, a Flajersi kao da nisu normalni kao da su navinklovani na trofaznu 380V Jos jedan poraz San Jose-a, vreme je da oni to trijumfuju u gostima, tecaj ce biti oko trojke, pa ko voli nek izvoli, bice tekma u subotu po nasem... Quote
mystery023 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 dobro jutro ljudi i ostali Na dve utakmice nhl playoffa izmedju Philadelfije i Montreala, Canadiensi nisu postigli niti jedan jedini gol bruka i sramota, a Flajersi kao da nisu normalni kao da su navinklovani na trofaznu 380V Jos jedan poraz San Jose-a, vreme je da oni to trijumfuju u gostima, tecaj ce biti oko trojke, pa ko voli nek izvoli, bice tekma u subotu po nasem... u potpunosti se slažem Quote
Almiric Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 reko sam ja da deres kladare iz NBA Na dve utakmice nhl playoffa izmedju Philadelfije i Montreala, Canadiensi nisu postigli niti jedan jedini gol bruka i sramota, a Flajersi kao da nisu normalni kao da su navinklovani na trofaznu 380V Jos jedan poraz San Jose-a, vreme je da oni to trijumfuju u gostima, tecaj ce biti oko trojke, pa ko voli nek izvoli, bice tekma u subotu po nasem... Nisam smio da igram na Flajerse, dvoumio sam se ali ne odigrah... Quote
jesenjin Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 dobar dan svima! svaka čast bostonu.nisam im davao previše panse protiv clevelanda,a niti sad protiv orlanda,ali eto,drago mi je da vode. Quote
Goran1 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Prčkajući po internetu naiđoh na slijedeće dojave: 18:00 Paks-B.Honved 1 (1,90) 18:00 Nyherzegada-Haladas 1 (1,85) 20:15 AEK-Olympiakos 1 (2,10) Krtaki osvrt: Kod prva dva para, domačinima gori pod nogama i trebaju pobjedu za možebitni ostanak u ligi a za treći par postoji info da gostima nedostaje dvanaestak igrača. Što sve ljudi neće staviti pod "dojave". Quote
Recommended Posts