delpjero 2 Posted May 26, 2010 ma nema spavanja kad je mjesec pun! moj tip zene Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted May 26, 2010 imam osecaj da ce orlando odrati bostona nocas. imali neko neki razlog da me odgovori od uloga na njih? Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted May 26, 2010 dobra večer svimaaaa došla s posla.. i skoro opala na pod!! napokon neštoooo... ranojutarnji brzinski.. čudom prošao svaka cast, pogotovo za poslednji par Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_only_one 2 Posted May 26, 2010 imam osecaj da ce orlando odrati bostona nocas. imali neko neki razlog da me odgovori od uloga na njih? pa sad da ce ih odrati ne bi bas rekao,trebali bi dobiti,ali nista nije iskljuceno bar po meni,jer prema prikazanom u dosadasnje 4 tekme Celticsi su pokazali da su bolji tim... Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted May 26, 2010 .....niko ne komentira Bilića i boyse..........jadno Quote Share this post Link to post Share on other sites