Almiric 5 Posted May 28, 2010 Vozdra svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 28, 2010 Moj izbor za danas i sutra.! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 28, 2010 Moj izbor za danas i sutra.! Svidja mi se...prepisacu par ovih parova... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 28, 2010 Moj danasnji tip dana je Boston kec...nakon dva poraza, vrijeme je da zavrse seriju..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 28, 2010 Do nedelje i poslednjeg kola H2H http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted May 28, 2010 Moj danasnji tip dana je Boston kec...nakon dva poraza, vrijeme je da zavrse seriju..... nemoj bas biti siguran previse. mislim da orlando ima bolju ekipu Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted May 28, 2010 ako netko treba tip za doube ili triple: Boston(h-9,5)-Orlando 2 @1,30 ne vidim kako bi ovo moglo pasti u potpunosti se slazem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted May 28, 2010 za sjutra glavni fix ''Norveska-Crna Gora'' po meni sigurica cista, razlozi,1. ako niste gledali utakmicu protiv Albanije nije se znalo ko igra gore i igraju li neki pojmasi ili profesionalni igraci, 2.Norveska ce da im se osveti za proslogodisnji poraz ja mislim da je bio 3:1 ,ne sjecam se dobro,gledao sam to uzivo, jednostavno Crna Gora je jos zelena... povjeda norveske ocigledna! poz Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_only_one 2 Posted May 28, 2010 nemoj bas biti siguran previse. mislim da orlando ima bolju ekipu ma tu je sve moguce,ali Orlando nema bolju ekipu sigurno...prije svega Boston ima dovoljno iskusnu ekipu da propusti 3-0,mada kazem sve je moguce... Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted May 28, 2010 I ja ga volim! Pogotovo kad se ostane doma!! sad ga još više volim kad je gotov!!! Starace, P - Ginepri, R 1 (1,33) De Bakker, T - Tsonga, J-W 2 (1,45) Rezai, A - Petrova, N 2 (2,14) Hantuchova, D - Govortsova, Olga 1 (1,48) Kuznetsova, S - Kirilenko, M 1 (1,44) @8.87 vidjet ćemo večeras... drž'te fige odoh eto ga... Ginepri je dijete zemlje... čudo neviđeno hahah najmanja kvota pljas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted May 28, 2010 za sjutra glavni fix ''Norveska-Crna Gora'' po meni sigurica cista, razlozi,1. ako niste gledali utakmicu protiv Albanije nije se znalo ko igra gore i igraju li neki pojmasi ili profesionalni igraci, 2.Norveska ce da im se osveti za proslogodisnji poraz ja mislim da je bio 3:1 ,ne sjecam se dobro,gledao sam to uzivo, jednostavno Crna Gora je jos zelena... povjeda norveske ocigledna! poz kada se dodaju srbija i spanija na golove eto tiketa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 28, 2010 nemoj bas biti siguran previse. mislim da orlando ima bolju ekipu ne znam sigurno ali mi se cini da niko ili u najmanju ruku bilo je rijetko da je neko stigao 0:3... Ja opet mislim da Orlando nema bolju ekipu....u najmanju ruku bare- bare... Quote Share this post Link to post Share on other sites