m&m 2 Posted May 29, 2010 Uživate... odmarate.... Nekom jutro.. nekom dan.. samo nek je dobar Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 29, 2010 I tebi ženo draga!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted May 29, 2010 Dobro jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 29, 2010 Dobro jutro (valjda do podne)! I danas uspjeha neka vam On podari! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 29, 2010 Još samo danas otvorene su prijave H2H-bwin.com za lipanj 2010. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 29, 2010 Pozdrav i od mene....Zelim vam uspjesan kladionicarski dan... Ja sam danas na poslu,. kisa je vani, tako da cu slobodno vrijeme iskoristiti za zaradjivanje dodatnih para Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 29, 2010 Rekoh ja jucer da ce Boston proci i da nema slabiju ekipu od Orlanda...Tesko je dostici 0 :3 u seriji.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_only_one 2 Posted May 29, 2010 pozz i srecno danas... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 29, 2010 Dobar dan svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted May 29, 2010 ipak je dobio Boston s hendikepom...pa ti ameri su ludi za prognozirati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 29, 2010 ipak je dobio Boston s hendikepom...pa ti ameri su ludi za prognozirati Boston je veoma iskusna ekipa sa vrhunskim pojedincima...Ja sam znao da ce proci, cak sam mislio i da ce biti 4:0 ili 4:1... Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted May 29, 2010 ne kažem za pobjedu! To je bio dobar tip na Boston, zato se nisam upuštao u tipovanje osnovne utakmice. Nego je upitan hendikep - a to je odlučujuća utakmica, trebala je po svim logikama biti egal Pogotovo jer se krajem 1. četvrtine ozljedio Rondo, igrač koji vodi Boston i bez njega ne bi prošli ni prvi krug onda je mali patuljak Nate Robinson uskočio i dobro su ih razguzili, opet kažem - pobjeda=realno, razvaljivanje=iznenađenje...dobra su ekipa, iskusna i igraju timski Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 29, 2010 ne kažem za pobjedu! To je bio dobar tip na Boston, zato se nisam upuštao u tipovanje osnovne utakmice. Nego je upitan hendikep - a to je odlučujuća utakmica, trebala je po svim logikama biti egal Pogotovo jer se krajem 1. četvrtine ozljedio Rondo, igrač koji vodi Boston i bez njega ne bi prošli ni prvi krug onda je mali patuljak Nate Robinson uskočio i dobro su ih razguzili, opet kažem - pobjeda=realno, razvaljivanje=iznenađenje...dobra su ekipa, iskusna i igraju timski Da, dijelim tvoje misljenje u vezi hendikepa...A sto se povrede tice, ipak mislim da je snaga Bostona timski ucinak, a ne jednog igraca, mada naravno izostanak najboljih smanji snagu ekipe, ali ako rezerve imaju svj dan i odigraju nadahnuto onda i nema veze, barem koliko ja pratim NBA ligu.. Quote Share this post Link to post Share on other sites