delpjero 2 Posted May 29, 2010 30.05.2010 21:00 Tunis - Francuska 2 @1.65 expekt 8/10 gledao sam francuze protiv kostarike i osim kvaliteta koji je ocigledan odusevili su me svojim pristupom igri. kada sam video da do poslednjeg minuta anri, riberi, i ostale zvezde uklizuju i bukvalno grebu po terenu kao da je u pitanju finale sp a ne obicna prijateljska tekma iznenadio sam se i ako tako nesto ponove i veceras pitanje je samo sa koliko ce golova razlike utakmica biti zavrsena. inace francuzi se spremaju za mundijal a igracima nije zagarantovano mesto u timu i ovo je idealna prilika da se dokazu selektoru. srecno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 30, 2010 30.05.2010 21:00 Tunis - Francuska 2 @1.65 expekt 8/10 gledao sam francuze protiv kostarike i osim kvaliteta koji je ocigledan odusevili su me svojim pristupom igri. kada sam video da do poslednjeg minuta anri, riberi, i ostale zvezde uklizuju i bukvalno grebu po terenu kao da je u pitanju finale sp a ne obicna prijateljska tekma iznenadio sam se i ako tako nesto ponove i veceras pitanje je samo sa koliko ce golova razlike utakmica biti zavrsena. inace francuzi se spremaju za mundijal a igracima nije zagarantovano mesto u timu i ovo je idealna prilika da se dokazu selektoru. srecno Fina najava, poslusat ce te...Ovo ce mi biti prvi par..Ima li jos koji Quote Share this post Link to post Share on other sites