delpjero 2 Posted May 29, 2010 30.05.2010 18:00 Youzhny M. (Rus) - Tsonga J-W. (Fra) 2 @1.90 expekt 8/10 mislim da rus nema sta da trazi ovom mecu jer francuz je domacin a i po mom misljenju dosta bolji teniser od juznog koji igra toplo-hladno i nikada nisi nacisto sa njim. izbacio je troickog ali troicki je vise defanzivac a tsonga je napadac i mislim da nece imati resenje za njegove silovite napade. tsonga je 10-ti a rus 14-ti igrac sveta, medjusobni skor je 2-1 za francuza i kada se na sve to doda domaci teren, mladost,,, mislim da je sve na strani tsonge. srecno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 30, 2010 30.05.2010 18:00 Youzhny M. (Rus) - Tsonga J-W. (Fra) 2 @1.90 expekt 8/10 mislim da rus nema sta da trazi ovom mecu jer francuz je domacin a i po mom misljenju dosta bolji teniser od juznog koji igra toplo-hladno i nikada nisi nacisto sa njim. izbacio je troickog ali troicki je vise defanzivac a tsonga je napadac i mislim da nece imati resenje za njegove silovite napade. tsonga je 10-ti a rus 14-ti igrac sveta, medjusobni skor je 2-1 za francuza i kada se na sve to doda domaci teren, mladost,,, mislim da je sve na strani tsonge. srecno E ovo cu da izbjegnem definitivno..Ne ide me tenis, jedino kada igram na Federera Quote Share this post Link to post Share on other sites