Almiric 5 Posted May 30, 2010 Je, napeto je do zadnjeg kola, svašta je moguće. U igri su nam sve pozicije za nagradu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 30, 2010 Lecce - Sassuolo 1 X 2 Smijesno i zalosno http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif 4.80 1.20 15.0 Koji je ovo put ove sezone da je na X u mecu gdje igra Lece ovakva kvota? ja se sjecam dva puta do sada... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Relja 0 Posted May 30, 2010 U igri su nam sve pozicije za nagradu Hm, malo se taktizira. Tko će prvi postaviti par, da vidimo kud igra vodi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted May 30, 2010 Dobri den al mi jedu živce Englezi i japanezi Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 30, 2010 Hm, malo se taktizira. Tko će prvi postaviti par, da vidimo kud igra vodi. Evo ja sam prvi. Ajd sad vi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Relja 0 Posted May 30, 2010 Evo ja sam prvi. Ajd sad vi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 30, 2010 Evo ja sam prvi. Ajd sad vi. Mislio sam da ces napasti moju kvotu, kako bi me eventualno prestigao...Ovako ja sam siguran za cetvrto mjesto ako ne racunamo Gandalfa... Sad nema razloga da ne napadnemo prvo mjesto Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted May 30, 2010 Evo ja sam prvi. Ajd sad vi......evo i mog para Čilić - Soderling 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted May 30, 2010 .....evo i mog para Čilić - Soderling 1 Ocekivano si napao vece kvote...hajd' da sacekam kako ces proci, pa da se odredim... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Relja 0 Posted May 30, 2010 Ocekivano si napao vece kvote...hajd' da sacekam kako ces proci, pa da se odredim... Ma i moj par je postavljen, pa kud puklo.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted May 30, 2010 Dobro vece!!!! jes dosao sebi? alkos Quote Share this post Link to post Share on other sites