Jump to content

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dobro jutro!

Na Kvarneru se nebo spustilo na zemlju.

Grmljavina i pljuskovi.

Čudo neviđeno.

Uspjeha i danas.

Posted

evo da postavim javno pitanje za Tuta: može li biti da se prije toleliralo a sada se ne tolerira to da se jednom mjesečno može okasniti sa postavljanjem para ( pravilo 5 minuta prije početka susreta)...

?

Posted

evo da postavim javno pitanje za Tuta: može li biti da se prije toleliralo a sada se ne tolerira to da se jednom mjesečno može okasniti sa postavljanjem para ( pravilo 5 minuta prije početka susreta)...

?

Nema nikakvog kašnjenja sa parovima, zna se da je rok postavljanja 5 minuta prije početka utakmice, daj zamisli ko bi još i pratio evidenciju ko je koliko puta zakasnio postaviti par na vrijeme!??
Posted

evo da postavim javno pitanje za Tuta: može li biti da se prije toleliralo a sada se ne tolerira to da se jednom mjesečno može okasniti sa postavljanjem para ( pravilo 5 minuta prije početka susreta)...?

Nikada se nije toleriralo. Toleriralo se jedno vrijeme na H2H ukoliko se par postavio u 00:01, ali ta se praksa davno ukinula.

Možda je tvoj poništeni susret kasnio u početku, ali ja to ne mogu nigdje naći, pa je priznato vrijeme koje je navela kladionica i ti, a tu si ti kiksao.

Lijep pozdrav.

Posted

Nikada se nije toleriralo. Toleriralo se jedno vrijeme na H2H ukoliko se par postavio u 00:01, ali ta se praksa davno ukinula.

Možda je tvoj poništeni susret kasnio u početku, ali ja to ne mogu nigdje naći, pa je priznato vrijeme koje je navela kladionica i ti, a tu si ti kiksao.

Lijep pozdrav.

Znam da je nešto bilo, ali se nisam mogao sjetiti :nije: