jesenjin 0 Posted June 6, 2010 konačno sam i ja počeo nešta pogađat na natjecanju.olimpija mi je danas bila zicer.mislim da su puno bolji od te krke. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted June 6, 2010 Koji car je ovaj Rafa Dobar dan ono što je Soda napravio Fedexu danas je Rafa napravia njemu. Car :uredu: Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted June 6, 2010 Prije nego odem, ako imate na live Sandefjord-Stabaek..Rezultat u 45+ minuti je 1:0 za domaćina i trenutna kvota na preokret Stabaeka je @4.75.Vrijedi odigrat, pozz 1-1 FT. Uništilo i tebi preokret i meni jedinicu. Bezveze Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted June 6, 2010 1-1 FT. Uništilo i tebi preokret i meni jedinicu. Bezveze odavno više ne igram te skandinavske lige.previše glupih rezultata bude.pogotovo u finskoj ligi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bet Fre@k 0 Posted June 6, 2010 kako me dosta dobro ide u zadnje vrime....pokusat cu nogomet, koji i neigram previse.... Jedan par je Peru 1 liga, drugi par je Norveska 2 liga. Tromsdalen-Mjondalen ==> 1X [1.26] Huancayo-Jose Galvez ==> 1 [1.6] puni ulog I isao sam malo siglove neke igrat..tipa Nadal - Soderling hendikep prvog seta /-2.5/ ==> 2 To je ono, kad po osjecaju ide... imam osjecaj bilo sto da uplatim da bi "uslo" Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted June 6, 2010 odavno više ne igram te skandinavske lige.previše glupih rezultata bude.pogotovo u finskoj ligi. ja se još Norvežana držim, dosta su predvidljivi u većini slučajeva, ostale skandinavce rijetko igram. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 6, 2010 1-1 FT. Uništilo i tebi preokret i meni jedinicu. BezvezeNije svaki dan Božić, jbg Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_only_one 2 Posted June 6, 2010 go go cruzeiro... Quote Share this post Link to post Share on other sites