jesenjin Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 konačno sam i ja počeo nešta pogađat na natjecanju.olimpija mi je danas bila zicer.mislim da su puno bolji od te krke. Quote
mystery023 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Koji car je ovaj Rafa Dobar dan ono što je Soda napravio Fedexu danas je Rafa napravia njemu. Car :uredu: Quote
mystery023 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Prije nego odem, ako imate na live Sandefjord-Stabaek..Rezultat u 45+ minuti je 1:0 za domaćina i trenutna kvota na preokret Stabaeka je @4.75.Vrijedi odigrat, pozz 1-1 FT. Uništilo i tebi preokret i meni jedinicu. Bezveze Quote
jesenjin Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 1-1 FT. Uništilo i tebi preokret i meni jedinicu. Bezveze odavno više ne igram te skandinavske lige.previše glupih rezultata bude.pogotovo u finskoj ligi. Quote
Bet Fre@k Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 kako me dosta dobro ide u zadnje vrime....pokusat cu nogomet, koji i neigram previse.... Jedan par je Peru 1 liga, drugi par je Norveska 2 liga. Tromsdalen-Mjondalen ==> 1X [1.26] Huancayo-Jose Galvez ==> 1 [1.6] puni ulog I isao sam malo siglove neke igrat..tipa Nadal - Soderling hendikep prvog seta /-2.5/ ==> 2 To je ono, kad po osjecaju ide... imam osjecaj bilo sto da uplatim da bi "uslo" Quote
mystery023 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 odavno više ne igram te skandinavske lige.previše glupih rezultata bude.pogotovo u finskoj ligi. ja se još Norvežana držim, dosta su predvidljivi u većini slučajeva, ostale skandinavce rijetko igram. Quote
c4nton4 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 1-1 FT. Uništilo i tebi preokret i meni jedinicu. BezvezeNije svaki dan Božić, jbg Quote
Recommended Posts