mystery023 1 Posted June 7, 2010 a kad već govorim o poklonima, svi koji još nemate account za poker na partypokeru, 25/50 $ No deposit bonus Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted June 7, 2010 a da još malo povećam broj postova : Cska @1.7 ili Khimki under 67,5 @1.85. CSKA je puno bolji, a Khimki je u prve dvi utakmice dao 54 i 58 koševa. Toliko od mojih prijedloga za danas, još bi samo predložio onima koji vole više riskirati da odigraju na Coin +4,5@1.85 jer je kvota na Groth po meni nerealna, razlika ipak nije tolika (1.25-3.20), a i hendi kontra De Bakkera mi se sviđa, Bopanna ima 3-0 na travi, De Bakker je još nije igrao, tek se vraća nakon manje ozljede, pa zašto ne probati Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_only_one 2 Posted June 7, 2010 dobar dan i srecno danas... Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_only_one 2 Posted June 7, 2010 vidim da je boston dobio lakerse u drugoj utakmici.hvala nebesima!celticsi izbacili po meni ipak dvije najbolje lige(orlando i cleveland) potpuno zasluženo,i sad bi bila tragedija da ih lakersi pobjede.gledao sam mec,Boston odigrao odlicno,vodio tokom citavog meca,samo na pocetku 3/4 Lakersi su napravili neku seriju i poveli na kratko...Allen opdigrao vrhunski,sutirao 7/7 prvih 7 suteva za 3 poena...GO Celtics... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted June 7, 2010 Tuto ko postavlja ovde tipove dana na portalu? tu su skoro svi tipovi koje ja postavim u natjecanju, mislim to sav vidio nekoliko puta do saada Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted June 7, 2010 tu su skoro svi tipovi koje ja postavim u natjecanju, mislim to sav vidio nekoliko puta do saada Svaka čast! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 7, 2010 ljudi danas je Stanleybet opet darežljiv sa kvotama Hewitt 2-0 je 1,47, Schuttler 2-0 je 2,25 tu su još i Fish i Tanasugarn i Gasquet 2-0 po 1,67. Pokloni a Lutrija ima Hewitta -3,5 (svi drugi imaju -4,5) na 1,55. Još jedan poklon Cuvaj se Stanleya i Lutrije i kad poklone nose Dobar dan svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted June 7, 2010 Zdravo svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted June 7, 2010 a da još malo povećam broj postova : Cska @1.7 ili Khimki under 67,5 @1.85. CSKA je puno bolji, a Khimki je u prve dvi utakmice dao 54 i 58 koševa. Toliko od mojih prijedloga za danas, još bi samo predložio onima koji vole više riskirati da odigraju na Coin +4,5@1.85 jer je kvota na Groth po meni nerealna, razlika ipak nije tolika (1.25-3.20), a i hendi kontra De Bakkera mi se sviđa, Bopanna ima 3-0 na travi, De Bakker je još nije igrao, tek se vraća nakon manje ozljede, pa zašto ne probati Odigrao sam na CSKA...to je moj danasnji tip na Expektu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 7, 2010 Kada otprilike Bwin isplaćuje nagrade.? I da li su redovni? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted June 7, 2010 gledao sam mec,Boston odigrao odlicno,vodio tokom citavog meca,samo na pocetku 3/4 Lakersi su napravili neku seriju i poveli na kratko...Allen opdigrao vrhunski,sutirao 7/7 prvih 7 suteva za 3 poena...GO Celtics... zadnjih par dana mi je bilo udarno pa sam bio preumoran da bi dočekao početak utakmice.sad mi je krivo... ovo je gotovo.mislim da lakersi u gardenu nemaju šanse za preokret.nadam se da nemaju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted June 7, 2010 ovaj chardy je stvarno katastrofa.znao sam da je loš,ali baš toliko... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Relja 0 Posted June 7, 2010 Dan, malo se odmorim, pa se javim! Quote Share this post Link to post Share on other sites