Jump to content

Recommended Posts

Posted

ha, možda bih i ja namjerno izbjegla.. al samo mi je to ostalo zaigrat od tenisa... a Murray na travi valjda zna i u paru :uredu:

uzela sam na Dimitrova nešto sitno za drugi set...a dalje vidjet ćemo.. :uredu:

lako za Murraya, ali drugi Murray je tu meni upitan. a na Tennis Exploreru nemaju neku bajnu statistiku, a i piše da im je zadnji meč u paru bio 2008. A s druge strane, Lipsky i Querrey uopće nisu igrali u paru. S obzirom na to da je Lipsky '81 godište čudi me kako ga nigdi nisam još vidio, nisam ni čuo za njega, vidim da se mota po kvalifikacijama i da baš ne igra na travi, ali ukupno ima pozitivan skor na travi za razliku od J. Murraya. A budući da je kiša OPET prekinula sve mečeve pitanje je oće li se to uopće danas igrati pa nemaš brige
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

lako za Murraya, ali drugi Murray je tu meni upitan. a na Tennis Exploreru nemaju neku bajnu statistiku, a i piše da im je zadnji meč u paru bio 2008. A s druge strane, Lipsky i Querrey uopće nisu igrali u paru. S obzirom na to da je Lipsky '81 godište čudi me kako ga nigdi nisam još vidio, nisam ni čuo za njega, vidim da se mota po kvalifikacijama i da baš ne igra na travi, ali ukupno ima pozitivan skor na travi za razliku od J. Murraya. A budući da je kiša OPET prekinula sve mečeve pitanje je oće li se to uopće danas igrati pa nemaš brige

to su braća...naigrali su se oni skupa..

I Lipsky i Murray stariji igraju samo parove... i sve u svemu ne izgleda to tako loše.. pogotovo na betonu..

al Andy u odnosu na Querreya je klasa... nema veze..moram tražit novi par.. neće se ovo igrat danas :uredu:

Posted

Citiram:

Nakon što su naši sustavi verificirali vaše podatke, pokerworks.com će transferirati $25 na vaš PartyPoker račun, a dodatnih $25 će vam transferirati PartyPoker. Ukupno će te dobiti $50 samo za otvaranje account-a i ne morate uplatiti ništa!

Hoces reci da je ovo krivo?

Mislim, provjerio si ili samo pretpostavljas?

a kako bi znao da se mora nešta uplatit da bi dobio bonus ako nisam provjerio??

Posted

svaka čast! :uredu:

vidim da je napokon došlo onih mjesec dana tenisa na travi...:uredu:

s obzirom da si danas sretne ruke.. što misliš za Murraye kontraLipsky/Querrey-a?

i Bogdanović - Dimitrov... igram se na live-u..mislim da bi Dimitrov to na kraju mogao proći..?

Dobro veće.....

Ti na Dimitrova a ja na Bogdanovića....

Molim sve forumaše za konačni rezultat u košarci - Hemofarm-Radnički.....odigrao sam,da Radnički ne gubi sa najmanje 10 koševa razlike.

Posted

a kako bi znao da se mora nešta uplatit da bi dobio bonus ako nisam provjerio??

Dobro , dobro.. :uredu:

Isto tako ne razumijem zasto su onda napisali ono ako misle ljude zajebavati. :uredu::uredu:

Posted

Dobro veće.....

Molim sve forumaše za konačni rezultat u košarci - Hemofarm-Radnički.....odigrao sam,da Radnički ne gubi sa najmanje 10 koševa razlike.

114-77

Blizu si bio :uredu:

Posted

Dobro veće.....

Jedno od nas će se veselit! :uredu:

Posted

Dobro , dobro.. :uredu:

Isto tako ne razumijem zasto su onda napisali ono ako misle ljude zajebavati. :uredu::uredu:

ma nema problema :uredu:

nego bi htio igrat malo online poker,pa se poradujem da je konačno nešta odlično,kad ono nić... :uredu: