mystery023 1 Posted June 7, 2010 Budući da sam sve tipove napisao i u Caffeu, evo tu i malo analize tih istih tipova: 14:00 Hewitt L.-Luczak P. 2-0 @1.47 Stanleybet 14:45 -3,5/Hewitt L.-Luczak P. 1@1.55 Hrvatska Lutrija Tu nema puno analize, Hewittove udarne podloge su hard i trava, protiv slabijih igrača je i na clayu pokazao odličnu formu, a Luzcak definitivno spada u (za njega) slabije igrače. Uz to, Luzcak je u cijeloj karijeri odigrao samo 15 mečeva na travi sa skorom 6/9 R.Schuettler - D.Gimeno-traver 2-0 @2.25 Stanleybet Još jedna odlična kvota. Gimeno Traver je čisti zemljaš, čak nije ni toliko jak na clayu s obzirom da mu je to najjača podloga, dok je Schuttler dočekao svoj "labuđi pjev" pred kraj karijere, ove sezone u odličnoj formi, na challengerima je razvaljivao, pogotovo na hardu, sad dočekuje travu koja mu paše puno više nego Gimenu koji u karijeri ima samo 6 meevča na travi, skor 2/4. Kvota je vjerojatno ovako visoka jer im je ovo obojici prvi meč na travi ove godine, ali Schuttler ne bi trebao imati problema bez obzira na novu podlogu 14:30 Groth J. -4,5 -Coin J. 2 @1.85 jedan zanimljiv matchup, Groth ima 2-0 u h2h, ali su oba meča bile još 2006., s tim da je jedan završio s hendikepom a drugi u 3 seta. Groth je imala odličnu sezonu na hardu, i na travi je solidno startala, dok je Coin ovo prvi meč na travi. Coin je 84. na WTA listi, Groth se (zahvaljujući doborj hard sezoni) popela na 107. mjesto i očekuje solidnu sezonu na travi koja joj je isto jaka podloga. No razlika između njih dvije sigurno nije toliko na strani Groth koliko to kladionice prikazuju, i Coin sigurno neće pasti bez borbe, sa 5,5 gemova razlike sigurno neće pasti (kvota 1.50), ja tu predlažem malo riskantnijih -4,5 jer sam prilično uvjeren da Coin tu ima velike šanse Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted June 7, 2010 14:00 Hewitt L.-Luczak P. 2-0 @1.47 Stanleybet 14:45 -3,5/Hewitt L.-Luczak P. 1@1.55 Hrvatska Lutrija R.Schuettler - D.Gimeno-traver 2-0 @2.25 Stanleybet 14:30 Groth J. -4,5 -Coin J. 2 @1.85 Quote Share this post Link to post Share on other sites