tvicenti 7 Posted June 8, 2010 Vidim da se na Portugala ne treba kladiti uopće na ovom prvenstvu. Mozambik drži čvrsto obranu i već su promašili tri zicera i imali jednu odličnu stativu!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 8, 2010 Ja znam da uskoro kreću supersport, fortuna i naravno HL... prema tom zakonu pravo pružanja usluga online klađenja imaju kladionice koje imaju preko 100 zaposlenih i preko 50 poslovnica, znači samo veliki igrači... vjerojatno PSK, germanija i stanleybet... U svakom slučaju biti će zanimljivo pratiti razvoj situacije... U SS kladionicama već imaju promotivne letke s uputama za klađenje... Uplata će biti moguća preko kartica, banaka i direktne uplate u SS poslovnicama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted June 8, 2010 ide mi na živce ova kiša. I London, I Halle i Birmingham. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 8, 2010 ide mi na živce ova kiša. I London, I Halle i Birmingham.Meni ide na kroasan ova vručina u ZG.Nemam klimu pa svaki minut proveden mado je ko u sauni Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 8, 2010 Evo da pokrijepim onaj navod od prije neki dan! Ovo sam sad tek skužio.Mogao si jednostavno linkat homepage SSa, odmah info bode u oči Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 8, 2010 Meni ide na kroasan ova vručina u ZG.Nemam klimu pa svaki minut proveden mado je ko u sauni Prema najavama, ovaj vikend i početkom idućeg tjedna će u Zagrebu biti 36 stupnjeva Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 8, 2010 Prema najavama, ovaj vikend i početkom idućeg tjedna će u Zagrebu biti 36 stupnjevaKod toga je jedino pozitivno da što će reducirat količinu krpica kod populacije lijepšeg spola Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted June 8, 2010 Kod toga je jedino pozitivno da što će reducirat količinu krpica kod populacije lijepšeg spola Potpisujem ovakvo vrijeme do kraja zivota Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted June 8, 2010 Hrvatska lutrija ti daje da međusobno kombiniraš. ja sam stavio par prolaza (Njemačka, Nizozemska, Brazil, Portugal, Engleska) i par ispadanja (Slovenija, Srbija, Honduras, Japan), Italija pobjednik skupine, stavio Rooneya da će bit prvi strijelac Engleske, Klose Njemačke i Eto'o Kameruna. na 10 kn dobitak 1100. Pa kud puklo... s tim da nisam još siguran oće li mi dati da to kombiniram, na netu mi daje da sve to mogu an isti listić...a u poslovnici ćemo tek viditi a mi naravno nemamo nigdje u blizini poslovnicu HL...odlično,nema šta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted June 8, 2010 večer evribadi... prošao...prošao i fish 2-0. jučer je stvarno sve što sam odigrao/predložio prošlo. Ni danas za sad nije loše http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gifbravo još jednom... ja na kraju nisam odigrala... a danas nisam stigla... Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted June 8, 2010 šteta šta nije ušla ova Perićeva trica na kraju 1. četvrtine.......bilo bi to 19:19 i X .......a, to sam odigrao na H2H Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted June 8, 2010 Meni ide na kroasan ova vručina u ZG.Nemam klimu pa svaki minut proveden mado je ko u saunimisliš da je meni bolje? umireeeeeeeeeem sto puta dneevnooo.al da ima komada okolo, to da. Imam sriće pa sam blizu studentskog na savi, ali moram priznat, to me samo još ugrije Quote Share this post Link to post Share on other sites