mystery023 1 Posted June 8, 2010 Ide u petu a ne ne, osvajamo prvenstvo danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 8, 2010 a ne ne, osvajamo prvenstvo danasOsvajate kartu za petu utakmicu danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 8, 2010 Osvajate kartu za petu utakmicu danas 40:52 ( 3. četvrtina ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted June 8, 2010 Osvajate kartu za petu utakmicu danas ako ovo ode u petu otići ću na utakmicu samo da Jusupa nečim pogodim. U Zadru se ne pojavljuje u javnostzi baš pa ga je teže naći. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 8, 2010 40:52 ( 3. četvrtina )53:55, koji su ovi Cibosi retardi Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted June 8, 2010 40:52 ( 3. četvrtina )53:55... nije kraj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 8, 2010 53:55... nije kraj 53:61 Naprijed Cibosi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted June 8, 2010 volim zadar,navijam za njih u košarci,ali ako i iduće sezone budu imali ovog kretena na klupi,dao Bog da ispadnu iz svih mogućih ligaških natjecanja!njemu je oslonac ekipe igrač koji ima 1-11 šut,katastrofalno loše igra cijelu utakmicu! ali šta je je-cibona je bolja ekipa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted June 8, 2010 sad samo ostaje pitanje oću Jusupa gađati livom ili desnom cipelom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 8, 2010 71:78 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/80yahoo.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted June 8, 2010 volim zadar,navijam za njih u košarci,ali ako i iduće sezone budu imali ovog kretena na klupi,dao Bog da ispadnu iz svih mogućih ligaških natjecanja!njemu je oslonac ekipe igrač koji ima 1-11 šut,katastrofalno loše igra cijelu utakmicu! ali šta je je-cibona je bolja ekipa. ja sam uvik bio protiv minjanja trenera usrid sezone jer mu time samo daješ alibi za greške. POGOTOVO sam bio protiv Jusupa jer čovik jednostavno ne zna vodit utakmicu pod pritiskom, kasno zove time-outove, loše rotira, Zmaginu obranu, temelj ekipe, je uništio, bez da je išta šuterski ili taktički dodao. To nikad nije bio i nikad neće biti trener kalibra za Zadar niti bilo koju ambicioznu ekipu. Puno toga ja imam reći u vezi Zadra, ka i svaki zadranin, ali nek ostane na ovome što sam tu napisao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 8, 2010 sad samo ostaje pitanje oću Jusupa gađati livom ili desnom cipelomKupiš onaj električni pištolj za omamljivanje teladi pa ga zakvači u prolasku Quote Share this post Link to post Share on other sites