mita-sk 0 Posted June 8, 2010 vrijeme:18:00 par:Zadar-Cibona tip:2 kvota:2,30 kladionica :Expekt Analiza : Danas se igra druga utakmica finalne serije doigravanja za prvaka Hrvatske. Možda je malo klišeizirano za reći, ali ova utakmica bi mogla biti krucijalna. Zamislimo scenarij da Zadar dobije, onda bi "Cibosi" morali dobiti tri u nizu, uključujući i dvije u Jazinama. Ali s druge strane ako "Vukovi" izjednače onda je sve opet potpuno otvoreno.Ukoliko žele izjednačiti rezultat "Vukovi" će morati bolje skakati nego u Jazinama, gdje ih je Zadar uspio nadmašiti i u tom elementu, iako Cibona ima fizički jače igrače ispod koša.Marton Bader morati će bolje obaviti skakački dio, posebno se to odnosi na dio kod zagrađivanja igrača. U tom segmentu bio mogao pomoći i atletski odlični Markota, ali on zasad ne uživa veliko povjerenje Dražena Anzulovića. Također centri Cibone morati će zabiti nešto iz individualnih akcija, jer bez igre nema pobjede.Njihove utakmice uvijek su završavale gusto pa će tako biti i u ovoj.Ja laganu prednost dajem Ciboni i igram dvojku. Međusobni susreti u doigravanju: 05/06/2010 A1 Liga , Doigravanje Cibona Zagreb vs. KK Zadar 87:81 01/06/2010 A1 Liga , Doigravanje KK Zadar vs. Cibona Zagreb 77:72 29/05/2010 A1 Liga , Doigravanje Cibona Zagreb vs. KK Zadar 76:80 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 8, 2010 vrijeme:18:00 par:Zadar-Cibona tip:2 kvota:2,30 kladionica :Expekt Analiza : Danas se igra druga utakmica finalne serije doigravanja za prvaka Hrvatske. Možda je malo klišeizirano za reći, ali ova utakmica bi mogla biti krucijalna. Zamislimo scenarij da Zadar dobije, onda bi "Cibosi" morali dobiti tri u nizu, uključujući i dvije u Jazinama. Ali s druge strane ako "Vukovi" izjednače onda je sve opet potpuno otvoreno.Ukoliko žele izjednačiti rezultat "Vukovi" će morati bolje skakati nego u Jazinama, gdje ih je Zadar uspio nadmašiti i u tom elementu, iako Cibona ima fizički jače igrače ispod koša.Marton Bader morati će bolje obaviti skakački dio, posebno se to odnosi na dio kod zagrađivanja igrača. U tom segmentu bio mogao pomoći i atletski odlični Markota, ali on zasad ne uživa veliko povjerenje Dražena Anzulovića. Također centri Cibone morati će zabiti nešto iz individualnih akcija, jer bez igre nema pobjede.Njihove utakmice uvijek su završavale gusto pa će tako biti i u ovoj.Ja laganu prednost dajem Ciboni i igram dvojku. Međusobni susreti u doigravanju: 05/06/2010 A1 Liga , Doigravanje Cibona Zagreb vs. KK Zadar 87:81 01/06/2010 A1 Liga , Doigravanje KK Zadar vs. Cibona Zagreb 77:72 29/05/2010 A1 Liga , Doigravanje Cibona Zagreb vs. KK Zadar 76:80 Od kuda si ti "izvadio" Badera,Markotu, Anzulovića ??????? Osim toga, druga utakmica je igrana prije tjedan dana. Danas je 4. utakmica u nizu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 8, 2010 Od kuda si ti "izvadio" Badera,Markotu, Anzulovića ??????? Osim toga, druga utakmica je igrana prije tjedan dana. Danas je 4. utakmica u nizu.... Ma druga utakmica je, pitaj Anzulovića Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 8, 2010 Čak nije niti tip te druge utakmice pogodio ( a već je odigrana ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 8, 2010 (edited) Čak nije niti tip te druge utakmice pogodio ( a već je odigrana )Znači da ne igram onda Ja se nadam petoj da odem pogledat, ne prisustvovah dugo na našoj šici Edited June 8, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 8, 2010 Znači da ne igram onda Ja se nadam petoj da odem pogledat, ne prisustvovah dugo na našoj šici Ja sam ove godine bio na većini domačih utakmica Cedevite. Besplatan ulaz, besplatna cedevita, besplatne kokice, besplatni bomboni i vrlo dobra košarka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mita-sk 0 Posted June 8, 2010 jbg malo se zajebo...a šta ćeš http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
mita-sk 0 Posted June 8, 2010 ispričavam se svima...ja sam čito neki članak iz 2005. i sve pobrko...hahhaha...tak sam sad skužio... Quote Share this post Link to post Share on other sites