Jump to content
Sign in to follow this  
micha

13.06.2010.

Recommended Posts

Svaka čast na pobjedi http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Glavno da su tri boda u džepu :nije:

Ubija me što nema nas Hrvata na World Cupu, popio sam ko mladi pavijan uz ove tekme danas.Stvarno falimo u ovom natjecanju.Ne želim nikog uvrijediti, al mislim da smo po jakosti repke inače vodeći u regiji ne računajući ovu bijednu krizu i neplasiranje u završnicu :uredu:

Baš jućer sam gledao suparnike Hrvatske u kvali za EP....Malta,Izrael,Latviju, Gruziju i Grčku -

a naši imaju Srbiju, Italiju, Sjevernu Irsku, Estoniju i Ferske otoce....

a da Hrvati ne mogu plasirati u EP onda ne znam kada, a naši...???

Ali stvarno mi nije jasno šta je trebalo onom mulcu T. Cahillu da napravi onakav prekršaj sa leđa, gube 2:0 i pola sata do kraja.

Em je usosio svoju repku pa su primili još dva komada i još uz to neće igrati iduću utakmicu a može se reći da im je on glavna karika u veznom redu!!!

Ali stvarno mi nije jasno šta je trebalo onom mulcu T. Cahillu da napravi onakav prekršaj sa leđa, gube 2:0 i pola sata do kraja.

Em je usosio svoju repku pa su primili još dva komada i još uz to neće igrati iduću utakmicu a može se reći da im je on glavna karika u veznom redu!!!

Pa to bise moglo reci i za Kuzmanovica koji je hteo glavom pa podmetnuo ruku pa gana ,nicim izazvana dade gol ( i igri bez sansi )

Nekako mi se Čini da bi Trenutni poredak u skupini D mogao biti i Konačni :nije:

Njemačka, Gana, Srbija, Australija ...

[/ Quote]

ne ako počnu polunormalno igrat i koristit tehnične mogučnosti

Australci su slabi a Nemci igraju prilično šablonski

moje skromno mišljenje :uredu:

teško al nije nemoguče,jer kvalitete ima kolk očeš ali

kako to skockat http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif

Ove današnje dvije utakmice su stvarno bile srednja žalost... nema nikakve igre, ničega... Kao da gledam 1. HNL...

Svaka čast Slovencima na sretnoj pobjedi, ali Srbi su se stvarno osramotili... ne toliko zbog poraza, nego zbog očajne i spore igre. Crveni karton, penal i gol su bili samo šećer na kraju.

Vidjeti ćemo što će Njemačka i Australija večeras napraviti... ili će se možda serija loših utakmica nastaviti... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif

I ja sam istog misljenja, samo sto sam rekao kao da gledam bosansku premijer ligu....stvarno lose. Jedino Nijemci popravise dojam veceras.....Svabe u svom stilu, svaka cast!!!

Baš jućer sam gledao suparnike Hrvatske u kvali za EP....Malta,Izrael,Latviju, Gruziju i Grčku -

a naši imaju Srbiju, Italiju, Sjevernu Irsku, Estoniju i Ferske otoce....

a da Hrvati ne mogu plasirati u EP onda ne znam kada, a naši...???

Ovo su nam najidealniji protivnici.Mogli su nam jednostavno i jednima i drugima izravno dat mjesto u završnici.Rutina