Dwiz 65 Posted June 15, 2010 Ajde drugo poluvrijeme je malo popravilo dojam... na kraju mi je žao što Koreja nije izjednačila ... stvarno su zaslužili, a i bilo bi zanimljivije Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted June 15, 2010 Ajde drugo poluvrijeme je malo popravilo dojam... na kraju mi je žao što Koreja nije izjednačila ... stvarno su zaslužili, a i bilo bi zanimljivije bolje je ovako http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif Dobra večer ljudi i ostali. I Laku noć ljudi i ostali. Nakon noćašnjeg dežurstva pored ulaznih vrata od stana (pukla protuprovalna brava od 1500 kn tako da nisam mogao zaključati, otključati, otvoriti a ni zatvoriti vrata jer bi ostao zaglavljen) zaslužio sam noćas malo sna Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted June 15, 2010 (edited) I sve u svemu, što se tiče ovog SP-a (bar ovog prvog kruga) ne znam što se svi bune da je dosadno. Nije nimalo dosadnije nego inače na SP-u (samo one trubice živciraju), čak su i neki totalni autsajderi pokazali da znaju igrati nogomet. Što bi rekli naši stručni komentatori, trenei i igrači, danas svi igraju nogomet (jer) lopta je okrugla. A što se tiče Koreje, ako ispadnu u prvom krugu garant će Kim Yong Il uvesti pravilo da lopta bude kockasta da i njegovi imaju šanse Edited June 15, 2010 by mystery023 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 15, 2010 Dobro vece! Dobra vecer i laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites