Tuto 157 Posted June 18, 2010 Dobro jutro društvance! LA Lakersi osvojili 16. NBA titulu. Uspjeha i danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted June 18, 2010 dobro jutro!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted June 18, 2010 Dobro jutro društvance! LA Lakersi osvojili 16. NBA titulu. Uspjeha i danas! svaka čast!!! zasluženo!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted June 18, 2010 Dobro jutro... HRT2 - (http://89.212.147.100:8080/stream/?channel=hrt2&stream=500kb&&fw=true) - kopiraj link u player. Meni radi na VLC. HRT2 - (http://89.212.47.123:8080/stream/?channel=hrt2&stream=1mb) Tuto ovo meni neradi ni u VLC-u... imal neka posebna caka? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 18, 2010 Dobro jutro... Tuto ovo meni neradi ni u VLC-u... imal neka posebna caka? Tuto nije naveo drugu mogućnost gledanja HRT kanala.Za područje HR; probajte upalit televizor i šaltajte dok ne nađete prva dva kanala.Bolja je kvaliteta od streamova, bar kod mene Dobro jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted June 18, 2010 Tuto nije naveo drugu mogućnost gledanja HRT kanala.Za područje HR; probajte upalit televizor i šaltajte dok ne nađete prva dva kanala.Bolja je kvaliteta od streamova, bar kod mene Dobro jutro http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif al mi je internet jedini medij.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 18, 2010 Čestitke Lakersima Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 18, 2010 (edited) Pozdrav Valjda će bit nogometa kod Švaba i Srbije danas Edited June 18, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 18, 2010 Dobro jutro Ne znam kud ste svi zapeli za Njemacku kad je to daleko od nekog zicera, a mogla bi vam promaci Slovenija koja je valjda odigrala najslabije u prvom kolu s obzirom na kvalitetu protivnika. Meni je pobjeda SAD-a zicer nad zicerima. Jedino sto bi moglo zeznuti je to da se Amerikanci zadovolje s bodom koji im, uz pobjedu nad Alzirom , vjerovatno osigurava prolaz Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted June 18, 2010 dobro jutro ljudi i ostali Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted June 18, 2010 Dobro jutro Ne znam kud ste svi zapeli za Njemacku kad je to daleko od nekog zicera, a mogla bi vam promaci Slovenija koja je valjda odigrala najslabije u prvom kolu s obzirom na kvalitetu protivnika. Meni je pobjeda SAD-a zicer nad zicerima. Jedino sto bi moglo zeznuti je to da se Amerikanci zadovolje s bodom koji im, uz pobjedu nad Alzirom , vjerovatno osigurava prolaz SAD je zicer dana, ali je i Njemacka sigurna. Srbija mora napasti a vidio si sto su nijemci napravili u prvom kolu na postavljenu obranu, kako ce tek sad igrati kad budu imali prostora iza. Po meni danas ne bi trebalo biti iznenađenja, Njemačka 1, Engleska hendikep 1 i SAD 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted June 18, 2010 SAD je zicer dana, ali je i Njemacka sigurna. Srbija mora napasti a vidio si sto su nijemci napravili u prvom kolu na postavljenu obranu, kako ce tek sad igrati kad budu imali prostora iza. Po meni danas ne bi trebalo biti iznenađenja, Njemačka 1, Engleska hendikep 1 i SAD 1 Ovako su Srbi krenuli i pre četiri godine: idealne kvalifikacije, u prvom kolu na SP minimalan poraz 1:0...Ne bi me čudilo da danas bude 6:0 za Nemce... Dobar dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 18, 2010 Ja sam na Švabe igrao over u golovima.To je najizglednija opcija, a bila je lijepa kvota u igri pa bi ju bilo neumjesno ostavit čednom Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 18, 2010 Ja sam na Švabe igrao over u golovima.To je najizglednija opcija, a bila je lijepa kvota u igri pa bi ju bilo neumjesno ostavit čednom Ja sam uplatio na Srbe, SAD i Engleze over. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted June 18, 2010 Dan danas se ne kladim(možda u živo) juče Quote Share this post Link to post Share on other sites