Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobro jutro društvance!

LA Lakersi osvojili 16. NBA titulu:uredu:

Uspjeha i danas! :nije:

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

Dobro jutro...

Tuto ovo meni neradi ni u VLC-u... imal neka posebna caka?

Tuto nije naveo drugu mogućnost gledanja HRT kanala.Za područje HR; probajte upalit televizor i šaltajte dok ne nađete prva dva kanala.Bolja je kvaliteta od streamova, bar kod mene :uredu:

Dobro jutro :nije:

Posted

Dobro jutro :uredu:

Ne znam kud ste svi zapeli za Njemacku kad je to daleko od nekog zicera, a mogla bi vam promaci Slovenija koja je valjda odigrala najslabije u prvom kolu s obzirom na kvalitetu protivnika.

Meni je pobjeda SAD-a zicer nad zicerima. Jedino sto bi moglo zeznuti je to da se Amerikanci zadovolje s bodom koji im, uz pobjedu nad Alzirom , vjerovatno osigurava prolaz

Posted

Dobro jutro :uredu:

Ne znam kud ste svi zapeli za Njemacku kad je to daleko od nekog zicera, a mogla bi vam promaci Slovenija koja je valjda odigrala najslabije u prvom kolu s obzirom na kvalitetu protivnika.

Meni je pobjeda SAD-a zicer nad zicerima. Jedino sto bi moglo zeznuti je to da se Amerikanci zadovolje s bodom koji im, uz pobjedu nad Alzirom , vjerovatno osigurava prolaz

SAD je zicer dana, ali je i Njemacka sigurna. Srbija mora napasti a vidio si sto su nijemci napravili u prvom kolu na postavljenu obranu, kako ce tek sad igrati kad budu imali prostora iza. Po meni danas ne bi trebalo biti iznenađenja, Njemačka 1, Engleska hendikep 1 i SAD 1

Posted

SAD je zicer dana, ali je i Njemacka sigurna. Srbija mora napasti a vidio si sto su nijemci napravili u prvom kolu na postavljenu obranu, kako ce tek sad igrati kad budu imali prostora iza. Po meni danas ne bi trebalo biti iznenađenja, Njemačka 1, Engleska hendikep 1 i SAD 1

Ovako su Srbi krenuli i pre četiri godine: idealne kvalifikacije, u prvom kolu na SP minimalan poraz 1:0...Ne bi me čudilo da danas bude 6:0 za Nemce...

Dobar dan!

Posted

Ja sam na Švabe igrao over u golovima.To je najizglednija opcija, a bila je lijepa kvota u igri pa bi ju bilo neumjesno ostavit čednom

Posted

Ja sam na Švabe igrao over u golovima.To je najizglednija opcija, a bila je lijepa kvota u igri pa bi ju bilo neumjesno ostavit čednom

Ja sam uplatio na Srbe, SAD i Engleze over.