m&m 2 Posted June 23, 2010 (edited) Trenutno je 23:23....kako lud mec što bi Ameri rekli... it's epic! svima Edited June 23, 2010 by m&m Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 23, 2010 Meni nije jasno čemu ove utakmice World Cupa kad je Demokratska Narodna Republika Koreja Svjetski prvak Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted June 23, 2010 ovisnost it is! Flipkens GrothDavydenko trio rio fantastikus Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted June 23, 2010 što bi Ameri rekli... it's epic! svima 26-25 Tko god ovo dobije, sutra igram protiv njega. Singl, ulog maximalan. Ako se uopće pojavi na terenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted June 23, 2010 Meni nije jasno čemu ove utakmice World Cupa kad je Demokratska Narodna Republika Koreja Svjetski prvak I to što kažeš... Kako sam izvan toka skroz s ovim SP...dobro su me prešli s vijestima na net.hr-u nakon prve utakmice Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted June 23, 2010 (edited) 26-25 Tko god ovo dobije, sutra igram protiv njega. Singl, ulog maximalan. Ako se uopće pojavi na terenu ima još kandidata za igrat kontra... pobjednik DeBaker - Giraldoa i Benneteau je blizu... kad se nađu dva servera.... 30:31 i ne vidi se kraja... Rafa i Nishikori su jučer u cijelom meču odigrali manje od 30 gemova.. a kod ovih u 5-om po 30 sa svake strane Edited June 23, 2010 by m&m Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 23, 2010 26-25 Tko god ovo dobije, sutra igram protiv njega. Singl, ulog maximalan. Ako se uopće pojavi na terenu Bas tako, odigrali su vise gemova vec sada, nego sto ce osvajac Wimbledona btw trenutno je 31:31 i ne nazire se kraj meca Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted June 23, 2010 ima još kandidata za igrat kontra... pobjednik DeBaker - Giraldo a i Benneteau je blizu... kad se nađu dva servera.... 30:31 i ne vidi se kraja... Rafa i Nishikori su jučer u cijelom meču odigrali manje od 30 gemova.. a kod ovih u 5-om po 30 sa svake strane ok, ja igram kontra pobjednika ovog meča a ti kontra de bakkera. budući da pobjednici ta 2 meča igraju međusobno neko od nas će dobiti Koliko će tek taj meč ustra trajati, nijedan ni drugi neće moć maknut, samo će gledat servise kako idu oko njih Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted June 23, 2010 (edited) http://www.vuvuzela-time.co.uk/www.bet-club.com/forum/ sad i mi na forumu imamo vuvuzelu! Edited June 23, 2010 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted June 23, 2010 ok, ja igram kontra pobjednika ovog meča a ti kontra de bakkera. budući da pobjednici ta 2 meča igraju međusobno neko od nas će dobiti Koliko će tek taj meč ustra trajati, nijedan ni drugi neće moć maknut, samo će gledat servise kako idu oko njih Što je fer ovaj ždrijeb nek su obojica umorna..pa kome sunce zasvitli... onda ću ipak mijenjat mišljenje i dat glas za Isnera/Mahuta.... ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted June 23, 2010 http://www.vuvuzela-time.co.uk/www.bet-club.com/forum/ sad i mi na forumu imamo vuvuzelu! Ajmeeee ne priča danas frend, pred prvenstvo kupio TV i skoro ga išao mijenjat... jer kaže.. "gledam tekmu a nešto mi čudno šumi unutra" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted June 23, 2010 (edited) Ajmeeee ne priča danas frend, pred prvenstvo kupio TV i skoro ga išao mijenjat... jer kaže.. "gledam tekmu a nešto mi čudno šumi unutra" Klikni na link i uzivaj u vuvuzela bet-clubu! Ima jedna finta kak da minimiziras zcuk vuvuzela na TV u, pre neki dan sam ostgavio link u cafeu. Jel onaj 5 set Isner-Mahut stvarno rezultat 34:34 u gemovima ili je to neka greska na livescore?!!!!!! Edited June 23, 2010 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted June 23, 2010 Klikni na link i uzivaj u vuvuzela bet-clubu! Ima jedna finta kak da minimiziras zcuk vuvuzela na TV u, pre neki dan sam ostgavio link u cafeu. Jel onaj 5 set Isner-Mahut stvarno rezultat 34:34 u gemovima ili je to neka greska na livescore?!!!!!! 34:35 trenutno i ne misle tu stati! vidjela sam to za vuvuzele neki dan... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted June 23, 2010 34:35 trenutno i ne misle tu stati! vidjela sam to za vuvuzele neki dan... što duže traje to mi više na namješteno smrdi. Kod 11-10, kad je bila i zadnja i jedina meč lopta su se oba prestali truditi. Uopće se ne kreću Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted June 23, 2010 (edited) što duže traje to mi više na namješteno smrdi. Kod 11-10, kad je bila i zadnja i jedina meč lopta su se oba prestali truditi. Uopće se ne krećuNe kužim baš što bi namještali??over btw. gdje gledaš? Edited June 23, 2010 by m&m Quote Share this post Link to post Share on other sites