sirec 0 Posted July 5, 2010 Sparina dišem na škrge idem Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted July 5, 2010 Sparina dišem na škrge idem a kod nas konačno lijepo-ni vruće ni hladno.baš onako kako treba! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted July 5, 2010 Dobar dan svima Dusko ne ide te ovaj mjesec, prvo si pogodio X u bwin takmicenju ali si bio slobodan a sada ovo..... vjerovatno je neka sitna greska u pitanju Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted July 5, 2010 Predlog Selfoss - Breidablik tip 2 @1.60 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted July 5, 2010 Dobar dan svima Dusko ne ide te ovaj mjesec, prvo si pogodio X u bwin takmicenju ali si bio slobodan a sada ovo..... vjerovatno je neka sitna greska u pitanju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 5, 2010 ej Tuto moj tip za h2h je dobitan!!!! molim ispravi1. Za takav monolog postoji PM. 2. Nismo na planini pa da se dovikujemo 'ej Tuto' ili 'ej, Duskoooo'. 3. Ne znam čemu služi tvoj drugi post kojim ispravljaš tip na prvopostavljenom paru 'greska tip je +4.5 !!!' 4. Da nije postavljen ispravak prvopostavljenog para on bi bio dobitan, ovako nije. 5. Lijep pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted July 5, 2010 haha,mladi nijemci u košarci u prvom kolu dobiju španjolce,a danas kad sam ih stavio na takmičenje poljaci od 8:6 odu na 24:6...odlični su ti nijemci...a još se kod njih igra.haha!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted July 5, 2010 Pozdrav!! Danas mi je jedan u kafiću rekoh,da je jučer bio na utakmici Mura 05 - Istra 1961. Sudac je pokazao čak 4 penala za Istru pa smo se malo zabavali.....Istrani budu prvaci ako budu igrali na penale, a naši "bambosari" igraju ragbi..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted July 5, 2010 haha,mladi nijemci u košarci u prvom kolu dobiju španjolce,a danas kad sam ih stavio na takmičenje poljaci od 8:6 odu na 24:6...odlični su ti nijemci...a još se kod njih igra.haha!! Ja sam tipvao na Njemce.... na jednom listiću mam a ne više .... Inače sam igrao 5 lističa sistem 3/4 i jedan par je fix - Stabaek - Molde oba daju gol!! Pogodio sam.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted July 5, 2010 Ja sam tipvao na Njemce.... na jednom listiću mam a ne više .... Inače sam igrao 5 lističa sistem 3/4 i jedan par je fix - Stabaek - Molde oba daju gol!! Pogodio sam.... I to vec u 20 min !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted July 5, 2010 Pozdrav svima! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/74tatice_04.gif U Srbobranu smo vec redovno poceli da koristimo camce kao osnovno prevozno sredstvo,ovoliko kise nije palo u prethodnih 2000 godina!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted July 5, 2010 Ja sam tipvao na Njemce.... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/74tatice_04.gif na jednom listiću mam a ne više .... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_lol.gif Inače sam igrao 5 lističa sistem 3/4 i jedan par je fix - Stabaek - Molde oba daju gol!! Pogodio sam.... haha,nakon završene 3 ćetvrtine su uspjeli ubacit cijela 22 poena!dobili kanadu i španjolce,a sad u 3 četvrtine 22 koša... Quote Share this post Link to post Share on other sites