Jump to content

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

skonto riga-portadown 0:1

nakon što je sudac označio kraj susreta,jedan igrač skonta,mislim da je broj 22,pao na zemlju,zabio glavu u pod i ugušio se u suzama.kao da skonto ima ne znam kakve šanse napravit neki dobar rezultat u tom natjecanju...

Posted

Bio sam na utakmici i Zeljeznicar je pobjedio Cibaliju sa 4-1, odlicno su odigrali i relano je rezultat trebao biti nekih 6:0 ili 7:0. Jedini gol je Zeljo primio nakon katastrofalne greske domaceg golmana

i jos su pobjedama: Siroki (3-0 Olimpija), Zrinjski (2-1 Tobol) zaokruzili danasnji dan

Cekamo utorak i Zelju u Izraelu protiv Hapoela TA

Posted

skonto riga-portadown 0:1

nakon što je sudac označio kraj susreta,jedan igrač skonta,mislim da je broj 22,pao na zemlju,zabio glavu u pod i ugušio se u suzama.kao da skonto ima ne znam kakve šanse napravit neki dobar rezultat u tom natjecanju...

bila je kvota na njih 1,20 (Skonto), ne znam kojom logikom su bili toliki favoriti? Ipak su iz Latvije i uz duzno postovanje, koji su oni dobar rezultat napravili u zadnjih 10 godina, kojeg su dobrog (ili bar prosjecnog) igraca napravili? a ekipe sa otoka su uvijek imali neki smek, mada su i ovi totalni amateri http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif