mita-sk 0 Posted July 13, 2010 20:15 Dinamo Zagreb-NK Koper TIP:1 Kvota:1.50 SuperSport 10/10 Dinamo ove sezone nije dovodio nikakvo pojačanje te je ostao ekipa kakva i je, što je po meni još i bolje pošto su se već ovako uigrali te se poznaju. Prodan Vrdoljak,koji je za 1.5 milijun eura prešao u Varšavsku Legiju,te se Robert Kovač oprostio od aktivnog igranja nogometom.U klub se vratio Dario Šimić,koji je proteklih 10 godina nosio dresove Intera,Milana i Monaca,te mladi veznjak Ademi koji je pristupio iz Šibenika kao veliki talent. Sa posudbe se vratio i Sivonjić. Dinamo je po meni sada puno jači i ovo bi trebali rutinski dobiti sa što više razlike tako da budu mirni u uzvratnoj utakmici. Koper je s druge strane prvi puta osvoio prvenstvo te su upravo zbog toga ostali zbog vrlo važnih igrača koju su napustili klub odnosno prešli u neki od jačih klubova. Njihova ekipa se bazira većinom na starijim igračima poput golmana Hasića koji ima 35 godina,te dvojicu veznjaka Karića i Pavlina koji imaju 38,odnosno 36 godina. Dinamo s druge strane ima puno više iskustva sa ligom prvaka te im je ovo 3 godina za redom da nastupaju u njoj. Prije nekoliko tjedana odigrana je prijateljska utakmica između ova dva kluba u kojoj je Zagrebački Dinamo pobjedio 1-0. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mita-sk 0 Posted July 14, 2010 20:15 Dinamo Zagreb-NK Koper TIP:1 Kvota:1.50 SuperSport 10/10 Dinamo ove sezone nije dovodio nikakvo pojačanje te je ostao ekipa kakva i je, što je po meni još i bolje pošto su se već ovako uigrali te se poznaju. Prodan Vrdoljak,koji je za 1.5 milijun eura prešao u Varšavsku Legiju,te se Robert Kovač oprostio od aktivnog igranja nogometom.U klub se vratio Dario Šimić,koji je proteklih 10 godina nosio dresove Intera,Milana i Monaca,te mladi veznjak Ademi koji je pristupio iz Šibenika kao veliki talent. Sa posudbe se vratio i Sivonjić. Dinamo je po meni sada puno jači i ovo bi trebali rutinski dobiti sa što više razlike tako da budu mirni u uzvratnoj utakmici. Koper je s druge strane prvi puta osvoio prvenstvo te su upravo zbog toga ostali zbog vrlo važnih igrača koju su napustili klub odnosno prešli u neki od jačih klubova. Njihova ekipa se bazira većinom na starijim igračima poput golmana Hasića koji ima 35 godina,te dvojicu veznjaka Karića i Pavlina koji imaju 38,odnosno 36 godina. Dinamo s druge strane ima puno više iskustva sa ligom prvaka te im je ovo 3 godina za redom da nastupaju u njoj. Prije nekoliko tjedana odigrana je prijateljska utakmica između ova dva kluba u kojoj je Zagrebački Dinamo pobjedio 1-0. FT: 5-1 Quote Share this post Link to post Share on other sites