mostovoj 44 Posted August 2, 2010 Dobar dan http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/80yahoo.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted August 2, 2010 dobar dan svima!i sretno u idućem mjesecu! Srećno danas svima! Pioniri maleni mi smo vojska prava svakog dana rastemo ko zelena trava Smtr šafizmu , sloboda narodu i mene će moja mati pionirom zvati!!! ja sam taman ona granična generacija,prva koja nije učila partizanske pjesmice u školi.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 2, 2010 nisi fora... uh ta današnja mladež... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_cool.gif Nisi ni ti još zahrđala Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 2, 2010 (edited) Srećno danas svima! Pioniri maleni mi smo vojska prava svakog dana rastemo ko zelena trava Smtr šafizmu , sloboda narodu i mene će moja mati pionirom zvati!!! Smrt safizmu?Ne toleriraš lezbijke? Edited August 2, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted August 2, 2010 Pozdrav svima i od mene :)Sretan kladionicarski dan zelim... Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_only_one 2 Posted August 2, 2010 los kladionicarski dan danas sto se ponude tice...ja stvarno ne mogu izabrati sta da postavim uopste pa cu vjerovatno pauzirati... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sector 0 Posted August 2, 2010 pitanje za Tuto, da li dobitnici Expekt nagrada od proslog meseca mogu da dobiju nagrade i ovog meseca. Vidim u novoj tabeli da smo obojeni crveno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted August 2, 2010 pitanje za Tuto, da li dobitnici Expekt nagrada od proslog meseca mogu da dobiju nagrade i ovog meseca. Vidim u novoj tabeli da smo obojeni crveno. Piše ti u pravilima da se nagrada može osvojiti samo jednom u dva mjeseca... možeš ti igrati, ali nagrada će biti isplaćena sljedećem na listi koji zadovoljava uvjete. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 2, 2010 Tom Tomsk-Sibir Novosibirsk, kvota @2 za over 2.5 prošla u 23' minuti susreta 2:2 trenutno Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 2, 2010 Pozdrav do večeras Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted August 2, 2010 Tom Tomsk-Sibir Novosibirsk, kvota @2 za over 2.5 prošla u 23' minuti susreta http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif 2:2 trenutno Pratim Tomsk - Sibir i svaka cast na pogotku. Tako dobru kvotu pogoditi vec u 23. minuti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted August 2, 2010 Pratim Tomsk - Sibir i svaka cast na pogotku. Tako dobru kvotu pogoditi vec u 23. minuti Steta sto ovo nisam video na vreme...ovaj predlog.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted August 2, 2010 Steta sto ovo nisam video na vreme...ovaj predlog.. Upravo tako, samo mogu i ja reci steta Quote Share this post Link to post Share on other sites