c4nton4 20 Posted August 6, 2010 falio sam kafanu......do jučer niko nije imao love ni za pivu, a danas....... Danas smo svi skinuli maske i priznali svoje internet milijune Quote Share this post Link to post Share on other sites
tb_bucc 0 Posted August 6, 2010 blago vama milionerima ja imam tek nesto vise od 400 e Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 6, 2010 Danas smo svi skinuli maske i priznali svoje internet milijuneSamo da mi sada financijska inspekcija ne sjedne na račun ili pokuca na vrata! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 6, 2010 (edited) blago vama milionerima ja imam tek nesto vise od 400 e Moramo počet oštrije provjeravat kod registracije da nam se tako lako ne provlači sirotinja Pih, 400 €.Ja trenutno nosim bokserice od 400€ http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Edited August 6, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tb_bucc 0 Posted August 6, 2010 hehe ajmoo sad norvic... ima prenos na sport klub + ... tako da ko ima kanal moze da gleda Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 6, 2010 (edited) Samo da mi sada financijska inspekcija ne sjedne na račun ili pokuca na vrata! Moramo požurit s prebacivanjem novca na račune na Malti i Kajmanima dok nas nisu ulovili.Joj šta sam se neoprezno krenuo hvalit na forumu..gdje mi je glava bila Edited August 6, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted August 6, 2010 Moramo požurit s prebacivanjem novca na račune na Malti i Kajmanima dok nas nisu ulovili.Joj šta sam se neoprezno krenuo hvalit na forumu..gdje mi je glava bila ....bez obzira što nisu milijarde - pola u humanitarne svrhe........ Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 6, 2010 ....bez obzira što nisu milijarde - pola u humanitarne svrhe........ Mi siroti internet milijunaši ne bi podnijeli takav udarac po svom džepu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 6, 2010 Ako nekog zanima Dijamantna liga i naša Blanka.Prenosi Sport1 (bivši DSF).Na MaxTVu kanal 406 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted August 6, 2010 fino se rasplamsalo u kafani...milijunaš se nije više javio Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted August 6, 2010 Ala mi deremo kladionice ( skoro svaka druga je bankrotirala) samo nije 1 april/travanj pa ne vredi :haha:http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif:haha::haha::haha: Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 6, 2010 fino se rasplamsalo u kafani...milijunaš se nije više javio Otišao je na forum gdje nagradu isplaćuju u kilogramima zlata, a ne u Eurima.Od sad igra samo u svojoj ligi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 6, 2010 DObro vece!!!! Svako veče Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 6, 2010 Over bi mogao doć Norwich-Watford (bet365)Over 2.5 kvota 1.95(Total goals), over 2.5(Goal line) 1.975.Radi se o identičnoj okladi I eto overa u 52' minuti.Norwich za 1:2 Quote Share this post Link to post Share on other sites