Dinno 10 Posted August 6, 2010 Reci da nije bilo povoda za zafrkanciju http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Pa sam pokazataelj da sam vec nekih 5-6 sati konstantno online, dovoljno govori o tome Volio bih da se ''milijunas'' javi, da nas ponovo demantuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 6, 2010 (edited) Pa sam pokazataelj da sam vec nekih 5-6 sati konstantno online, dovoljno govori o tome http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif Volio bih da se ''milijunas'' javi, da nas ponovo demantuje Otišao je nabavit novi Photoshop da ubuduće ne možemo otkrit prijevaru kad postavi screenshot svojih milijuna.Vidjet ćeš da neće bit starog browsera, u adresbaru neće bit http umjesto https dok si ulogiran u svom (zaštićenom) računu i sitnice koje je teško ne primjetit Pa nije ovo okupljalište mentalno zaostalih da si prodajemo kifle Edited August 6, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 6, 2010 (edited) Dečko je odličan tipster, ali je neozbiljan pa sam dobio dojam da se radi o tinejdžeru koji se kladi na nečijem računu.Nemreš doć na neki forum i raspravljat o temi tipa ja imam veći ku..c od svih vas na forumu i evo vam screenshot moga k.. tri puta protegnutog u Photoshopu pa mi se divite.Kužiš? Edited August 6, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted August 6, 2010 Dečko je odličan tipster, ali je neozbiljan pa sam dobio dojam da se radi o tinejdžeru koji se kladi na nečijem računu.Nemreš doć na neki forum i raspravljat o temi tipa ja imam veći ku..c od svih vas na forumu i evo vam screenshot moga k.. tri puta protegnutog u Photoshopu pa mi se divite.Kužiš? Apsolutno si u pravu i ja sam alergican na takve stvari. Fino se druzimo, zezamo, ovdje smo da svi iz istog razloga / interesa,a to je kako kladionici uzeti lovu, a ne da se kurcimo i prosipamo suplju. Mislim to je tako na svakom forumu. yebeni kazino Lose bilo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 6, 2010 Apsolutno si u pravu i ja sam alergican na takve stvari. Fino se druzimo, zezamo, ovdje smo da svi iz istog razloga / interesa,a to je kako kladionici uzeti lovu, a ne da se kurcimo i prosipamo suplju. Mislim to je tako na svakom forumu. Ja sam slučajno naletio na ovaj forum prije godinu dana, nisam nigdje drugdje pa ne znam kakvih satelita ima na drugoj livadi nit me zanima.Ne volim preseravanja, omalovažavanja i takve gluposti pa me to razbjesni.To su odlike malih pasa željnih pažnje i tome ovdje nije mjesto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted August 6, 2010 Ja sam slučajno naletio na ovaj forum prije godinu dana, nisam nigdje drugdje pa ne znam kakvih satelita ima na drugoj livadi nit me zanima.Ne volim preseravanja, omalovažavanja i takve gluposti pa me to razbjesni.To su odlike malih pasa željnih pažnje i tome ovdje nije mjesto Pa kao i sve u zivotu, to jednostavno ne prolazi. Isto kao da pijemo kafu svaki dan, a neko pocne supljirati, ne vjerujem da bi stakvim drugi dan pili kafu. Zato postoji i ban, jer, kao sto rece, takvim nije mjesto ovdje. Nego pusti ti to, ima li kakav zicer sutra. Ja sam mislio odigrati Rijeku i Salzburg, staviti malo veci ulog, sta mislis? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 6, 2010 Zajebo sam se s Atleticom.Izbjegavam igrat te male kvote i ne znam koji mi je k.. bio da sam ga stavio na ticket i na natjecanje.Jebem ih nikakve s primljenim golom iz penala od šugavog Cadiza Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted August 6, 2010 Zajebo sam se s Atleticom.Izbjegavam igrat te male kvote i ne znam koji mi je k.. bio da sam ga stavio na ticket i na natjecanje.Jebem ih nikakve s primljenim golom iz penala od šugavog Cadiza Evo vidim....ja sam mislio da ce ovdje biti over. kakve su ovo prijateljske, nigdje golova. dana sam 4 para igrao over i svi su bili under. Vise se ni na prijateljskim ne igra za gol vise.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tb_bucc 0 Posted August 6, 2010 ja taj salzbug u zivotu vise necu da stavim... nisam igrao na njih preko godinu dana... pre kad god odigrao 3+ dodje 0-2, kad odigram na njih oni nereseno, kad igram iz 1-1, ono iz 2-1 za veceras sam odigrao jedan singl i dubl... stavio sam gore u mojim listicima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted August 6, 2010 Zajebo sam se s Atleticom.Izbjegavam igrat te male kvote i ne znam koji mi je k.. bio da sam ga stavio na ticket i na natjecanje.Jebem ih nikakve s primljenim golom iz penala od šugavog Cadiza Penalima do pobjede, mozda ima nade Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted August 6, 2010 Zajebo sam se s Atleticom.Izbjegavam igrat te male kvote i ne znam koji mi je k.. bio da sam ga stavio na ticket i na natjecanje.Jebem ih nikakve s primljenim golom iz penala od šugavog Cadiza Ma nema veze kaj si ga fulao u natjecanju, bit će bolje sutra ali kako si ga promašio na listić to mi nije jasno. Šalim se!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted August 6, 2010 ja taj salzbug u zivotu vise necu da stavim... nisam igrao na njih preko godinu dana... pre kad god odigrao 3+ dodje 0-2, kad odigram na njih oni nereseno, kad igram iz 1-1, ono iz 2-1 za veceras sam odigrao jedan singl i dubl... stavio sam gore u mojim listicima Cini mi se da su dobri ove sezone. lako su prosli u CL, nisam ocekivao ovako lagan prolaz. A i ja kada me neki klub vise puta izradi, onda ga ne igram ni da igraju protiv moje raje. Ma nema veze kaj si ga fulao u natjecanju, bit će bolje sutra ali kako si ga promašio na listić to mi nije jasno. Šalim se!!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 6, 2010 Pa kao i sve u zivotu, to jednostavno ne prolazi. Isto kao da pijemo kafu svaki dan, a neko pocne supljirati, ne vjerujem da bi stakvim drugi dan pili kafu. Zato postoji i ban, jer, kao sto rece, takvim nije mjesto ovdje. Nego pusti ti to, ima li kakav zicer sutra. Ja sam mislio odigrati Rijeku i Salzburg, staviti malo veci ulog, sta mislis? Ja ti imam običaj u jutro na dan kad se igraju tekme krenut s analizom što i kako odigrat, najbolje čak neposredno pred susret.Ovako je više pogađanje i to mi se obično obije o glavu.Za Rijeku ovako na prvu loptu kažem da prolazi, a za Magnu znam da je to nepredvidiva momčad i ja bi je preskočio Ma nema veze kaj si ga fulao u natjecanju, bit će bolje sutra ali kako si ga promašio na listić to mi nije jasno. Šalim se!!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Evo crveni za Cadiz u 94' .Možda još nije gotovo 1:1 FT.Nikad više kvota ispod 1.8 na mom listiću Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted August 6, 2010 Mrljavi Atletico Quote Share this post Link to post Share on other sites