jesenjin 0 Posted August 7, 2010 Pokušao 38' Legia-Arsenal 3:0... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted August 7, 2010 Uplacam 26965 eura na Rijeku! Milioneri pratite me! Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted August 7, 2010 38' Legia-Arsenal 3:0... možda sam trebao ranije...39' 3:1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted August 7, 2010 Uplacam 26965 eura na Rijeku! Milioneri pratite me! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Malo je to Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted August 7, 2010 Uplacam 26965 eura na Rijeku! Milioneri pratite me! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif ......a zato su blokirali par u Candybookersu Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted August 7, 2010 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif Ak ovo nije neka mučka pre tri dana stavijo tiket (4 para) Midlesbru-Ips 1 čekam taj par dva dana i skoro 300€,kad ono svi proglašavaju Midle. za faborita kvota na 1 puno pada,čak povedu 1:0 a sad je 1:3, bilo mi je sve to sumljivo ,pa danas pokri sa x2,pa zaradih 4,28€ http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif 38' Legia-Arsenal 3:0... Ebiga ne ide mi danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted August 7, 2010 Bolje da nismo, 3-0 za Legiu, nevjerovatno... idem još jednom 3:1 kvota 5,75 malo sitnije kak bi rekli susedi gušta radi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted August 7, 2010 idem još jednom 3:1 kvota 5,75 malo sitnije kak bi rekli susedi gušta radi Ne znam u kakvom sastavu igra Arsenal, ali ocito da je ovo lose skroz. Mozda u 2. poluvremenu udju bolji igraci, pa preokrenu. Sretno u svakom slucaju! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted August 7, 2010 ...iako je koef na Rijeku mali valjalo bi odigrat jer je velika vjerovatnost da će proć, najviše zbog toga jer se stvorila dobra atmosfera nakon pobjede nad Dinamom i večeras će na Kantridi bit 3000 ljudi, a to se zadnji put dogodilo pred više od godinu dana, a protvnik je jedna od najslabijih ekipa lige. .......šta napravi jedan dobar rezultat, svako tko je gledao utakmicu vidio je da je po igri moglo bit 3 razlike za Dinamo, ali rezultat je ispao onakav kakav je ispao, i odjednom je Rijeka kandidat za prvaka......šta drugo nego podleć atmosferi i polako se spremat za tekmu. FORZA FIUME Kako mali kad ti na H2H stavio 2.05 ( 1.35) ??????????????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted August 7, 2010 Kako mali kad ti na H2H stavio 2.05 ( 1.35) ??????????????? sorry kolega zaboravio sam napisati da se radi o hendikepu Naziv kladionice: Expekt Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 20:00 Naziv para: Rijeka (-1) - NK Hrvatski Dragovoljac Tip para: 1 Tečaj: 2.050 Ev. dobitak: 7.050 Ev. gubitak: 2.050 Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted August 7, 2010 sorry kolega zaboravio sam napisati da se radi o hendikepu Tako vec moze !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted August 7, 2010 Tako vec moze !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted August 7, 2010 sorry kolega zaboravio sam napisati da se radi o hendikepu ovo mene muči.....dugo,dugo još mislim na ovu super šansu...mislim,da Rijeka bi morala dobiti bez problema taj handikep....Tuto i orijent....molim malo više informacija tome... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted August 7, 2010 idem još jednom 3:1 kvota 5,75 malo sitnije kak bi rekli susedi gušta radi 3-2 ima nade Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted August 7, 2010 ovo mene muči.....dugo,dugo još mislim na ovu super šansu...mislim,da Rijeka bi morala dobiti bez problema taj handikep....Tuto i orijent....molim malo više informacija tome... ......ostavi se hendikepa, ja sam to stavio onako navijački, teško Rijeka može nekog "razbit", bit će to po običaju mučenje i 1:0, ili će dragovoljci povest pa će Rijeka počet igrat i preokrenut na 2:1 ali kao što sam ranije napisao možda ih povede dobra atmosfera koja se očekuje Quote Share this post Link to post Share on other sites