c4nton4 20 Posted February 5, 2012 (edited) Igra se u dvorani,tako da pazi sa underom,nema zime,kise,snega,vetra,blata..... Ali jasno vaznost meca naginje ka underu,ne bi trebalo niko da divlja tu... Znam gdje se igra, Coltsi su moj tim u NFLu Da se kladim ostao bi pri underu ili neki hendi na G-mene +4,5 bi čak prihvatio po nekoj valjanoj kvoti Baš pratim što se događa s Peytonom, ne znam šta mislit obzirom na draft za dva mjeseca Edited February 5, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted February 13, 2012 Posto je kraj,sad je offseason,do pocetka potpisivanja FA agenata(mislim da je oko 10 marta),najzanimljivije zasad je ko koliko ima para u salery capu za sledecu sezonu....Dakle opste poznato je da svi americki timovi(sem MLB),imaju salery cap(ogranicenje koliko para sme godisnje da se da za plate,i svim timovima je isto),tako da evo info-a koliko ko moze 'da se isprsi' u FA periodu... Jaguars: $31.66 million. Broncos: $27.88 million. Buccaneers: $25.05 million. Chiefs: $24.01 million. Seahawks: $21.27 million. Bills: $19.29 million. Bengals: $17.59 million. Cowboys: $17.14 million. 49ers: $16.87 million. Redskins: $13.6 million. Eagles: $11.01 million. Dolphins: $9.05 million. Browns: $8.98 million. Jets: $8.39 million. Titans: $8.11 million. Bears: $7.74 million. Cardinals: $7.04 million. Patriots: $6.66 million. Ravens: $6.18 million. Packers: $5.48 million. Saints: $4.22 million. Rams: $3.5 million. Raiders: $3.23 million. Panthers: $2.8 million. Colts: $2.5 million. Chargers: $2.1 million. Vikings: $1.95 million. Lions: $1.47 million. Texans: $1.08 million. Giants: $1.06 million. Falcons: $747,000. Steelers: $506,000. Raduje me podatak za moje Chiefse,mada mi nismo poznati kao velike trosadzije,no videcemo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted February 14, 2012 Sasvim solidni CB Oak Raidersa,Stanford Routt dolazi sutra u Kanzas na razgovore sa 'mojima',posto ce biti FA agent,pa valjda da 'ispipa' trziste,tj. koliko smo spremni da mu platimo.....Licno bih bio zadovoljan,rec je o iskusnom igracu,koji jos moze da pruzi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted February 24, 2012 Sasvim solidni CB Oak Raidersa,Stanford Routt dolazi sutra u Kanzas na razgovore sa 'mojima',posto ce biti FA agent,pa valjda da 'ispipa' trziste,tj. koliko smo spremni da mu platimo.....Licno bih bio zadovoljan,rec je o iskusnom igracu,koji jos moze da pruzi... I potpisao je,tako da smo fino ojacali sad poziciju CB...A Peyton zeli da ispipa trziste,masa timova ce se otimati za njega,izmedju ostalih i Chiefsi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 24, 2012 I potpisao je,tako da smo fino ojacali sad poziciju CB...A Peyton zeli da ispipa trziste,masa timova ce se otimati za njega,izmedju ostalih i Chiefsi Po meni, ako ode, to će vjerovatno biti Redskinsi ili Dolphinsi. Draft je blizu, a ovo je biznis pa mislim da neće ostat u IN Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted February 26, 2012 Po meni, ako ode, to će vjerovatno biti Redskinsi ili Dolphinsi. Draft je blizu, a ovo je biznis pa mislim da neće ostat u IN Znas kako....nema infoa,jer tamo se postuju pravila....1 marta pocinje 'prelazni rok', a dotle niko ne sme nista da prica....Eto naseg generalnog menadzera su prekljuce novinari pitali za Peytona,i on je iskusno ignorisao pitanje,jasno nije smeo nista da potvrdi,ali nije ni negirao nasu zainteresovanost,sto mi daje potajno nadu...Mozemo mi da pricamo sta hocemo,ali QB je taj sto donosi prevagu...Mi smo tako 97 doveli cuvenog Montanu na 2 godine,i od prosecne ekipe postali ozbiljna ekipa...Peyton je za 3 klase bolji od nasih Qb,tako da ako bi ga doveli,verujem da bi imali cak i SB ambicije.....Pogledaj koliko para imaju Redskinsi i Dolphinsi,pa razmisli da li bi Peyton igrao za toliko???Salim se,uvek moze da se napravi prostor u capu,otpustis nekog,itd,itd......ali jasno je da Peytonu ce sad biti najvaznije gde ce najvise milki da strpa u dzep...zavrsava karijeru,i sto da ne uzme za 2 sezone brdo para Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted March 5, 2012 Opsta frka u NFL-u...Provaljeno je da je DC Saintsa Willimas 'motivisao' svoje igrace da udaraju protivnicke napadace,sto jace,sto grublje,sto bezobraznije,i da su cak imali cenovnik za 'takva dela'.....Bice debelih kazni,mozda i zatvora cak... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted March 5, 2012 I mi mamo fino para i nesumnjam da će Fox i DelRio uz pomoć Elweya da dovedu prava pojačanja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted March 10, 2012 Maning je krenuo na turneju,i na razgovore sa vecinom timova....Juce je bio u Denveru(nije valjda lud da ode tamo),a danas nastavlja put...Sve ce ponude da cuje,i onda da odluci,a procurila je informacija bliska njegovom stabu,da Peyton ne voli velike gradove,guzvu,tako da ako je to istina,Jetsi i Redskinsi i Dolphinsu otpadaju,i moji Chiefsi dolaze onda u prvi plan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted March 12, 2012 Peyton i zvanicno odbio odmah nas i Seahawkse.....Steta,nesto sam se nadao da ce bas kod nas doci ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted March 18, 2012 Moji Chiefsi odlicno krenuli FA period...zaista sam zadovoljan...posle dugo godina zaista smo aktivni u istom...Prvo smo doveli odlicnog RB Peytona Hillisa,koji ce uz Charlsa biti zaista opasan tandem....Mnogo jak igrac,odlican razbijac,sigurnih ruku...odlican potez..Za njim je dosao TE Kevin Boss..Sjajan bloker,takodje odlican hvatac,sa njim ce nas napad biti 'kroz vazduh' mnogo opasniji...I onda sinoc najbolj potez duze vreme...doveden je sjajni RT iz Hou,Eric Winston,definitivno najbolji T na FA trzistu ove sezone,i pojacace desnu stranu nase offanzivne linije,strasan igrac..86 startova vec,28 godina,iskusan igrac,na kojeg mozemo da se oslonimo narednih 5 godina...i Na kraju sinoc,doveden je back up QB,Brady Quinn,momak koji je trebao da bude prvi pik drafta,ali od istog je sve krenulo naopako,nas HC ga je draftovao pre 5 sezona,i nikako da se dokaze...medjutim taj momak ima potencijal,pa cemo videti,mozda se kod nas razigra...Jos nam fali NT i ILB,i za nas sezona moze da pocne.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted March 18, 2012 Sa Quinnom možete stvarno daleko Mislim da vam je 6-7 pobeda plafon a uz dosta sreće možda izbegnete dno AFC West Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted March 18, 2012 Sa Quinnom možete stvarno daleko Mislim da vam je 6-7 pobeda plafon a uz dosta sreće možda izbegnete dno AFC West Ha,ha...videcemo....i vas je sralo trcanje prosle godine,sad ste procitani,pola odbrane vam se drogiralo,pljuste kazne za sledecu sezonu...a i kad vam je trebalo za PO pobeda,mi dosli i pocistili vas u sred Denvera,i samo vas je puka sreca odvela u PO.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted March 19, 2012 Peyton Maning i zvanicno u Denveru....nisam zadovoljan,nisam ga hteo u diviziji....no dobro,dobice batina....svejedno mu je.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted August 6, 2012 Počeo je NFL... doduše predsezona ali to je to još mjesec dana i show počinje.. Quote Share this post Link to post Share on other sites