Tuto 157 Posted August 26, 2010 Budući niti jedna naša TV ne prenosi uzvratni susret Hajduka za sada će možda ovdje biti moguće gledati susret: Unirea - Hajduk Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted August 26, 2010 Bravo Tuto ! i hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted August 26, 2010 evo nesto za veceras Leh-Dnjepar Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted August 26, 2010 pozdrav valjda neće Hajduk još ispasti... Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted August 26, 2010 ....Lausanne izbacio Lokomotivu iz Moskve na penale ......drago mi je jer su mi idioti srušili listić za 125€ pozdrav valjda neće Hajduk još ispasti... neće, neboj se Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 26, 2010 Unirea - HajdukNažalost sada vidim da nema ništa od streama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted August 26, 2010 Nažalost sada vidim da nema ništa od streama. .....kao nekad, utakmica uz radio......hajduci uspjeli FT 1:1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 26, 2010 Kako sada stvari stoje, Dični i Velemožni Dinamo, po starom. Gubi kod kuće 1:0. Da li se može dogoditi da Vaha u petak bude u avionu? Može li Dinamo ozbiljno igrati? Zna li Dinamo igrati nogomet? Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted August 26, 2010 Skupina H: Arsenal, Šahtar, Braga, Partizan Mladen Krstajić o ždrijebu skupina...... "Protivnici su nam jaki, ali nisu dovoljno atraktivni, svi će očekivati da prođemo dalje......" Može li Dinamo ozbiljno igrati? Zna li Dinamo igrati nogomet? može, i igra, ali nezna Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 26, 2010 može, i igra, ali neznaA ti još odigrao da Dinamo dobiva hendikepom! Pa Dinamo ne može niti Rijeku pobijediti hendikepom, a kamo li večeras Mađare! Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted August 26, 2010 A ti još odigrao da Dinamo dobiva hendikepom! Pa Dinamo ne može niti Rijeku pobijediti hendikepom, a kamo li večeras Mađare! ma znam ja koliko oni vrijede, ali mislio sam da su ovi mađari još klasu ispod........Dinamo mi je bio zicer dana, ranije sam spomenuo listić od 125€ na njemu bi čekao Dinamo da su rusi pobjedili Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 26, 2010 .......Dinamo mi je bio zicer dana, ...Bronhi! Dinamo izjednačio iz 'sumnjivog' penala! Možda ti se prognoza i ostvari u 2. poluvremenu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted August 26, 2010 Bronhi! Dinamo izjednačio iz 'sumnjivog' penala! Možda ti se prognoza i ostvari u 2. poluvremenu. Vaha će održaat predavanje........ mađari će se raspast jer znaju da ne mogu proć....... stavio sam na pobjedu Dinama po 1.70 10€.....na hendikep 0:1 po 3.10 5€.....i na hendikep 0:2 po 8 2€...... Quote Share this post Link to post Share on other sites