roberth 15 Posted August 26, 2010 Vaha će održaat predavanje........ mađari će se raspast jer znaju da ne mogu proć....... stavio sam na pobjedu Dinama po 1.70 10€.....na hendikep 0:1 po 3.10 5€.....i na hendikep 0:2 po 8 2€...... dobro veće.... neka bude ovako kako si napisao ali gledam utakmicu na HTV1...teško,teško... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 26, 2010 stavio sam na pobjedu Dinama po 1.70 10€.....na hendikep 0:1 po 3.10 5€.....i na hendikep 0:2 po 8 2€......Kako sada stvari stoje na terenu imaš samo gubitak. Da nisu možda Mamić boysi odigrali X na azijskim kladionicama za kojih par stotina tisuća €?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted August 26, 2010 dobro veće.... neka bude ovako kako si napisao ali gledam utakmicu na HTV1...teško,teško... nisam ja cantona da znam dignut lovu na live Da nisu možda Mamić boysi odigrali X na azijskim kladionicama za kojih par stotina tisuća €?! lako moguće čim su u igru poslali Doda Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted August 26, 2010 Dinamo 2:1.......još 5 minuta......ajmo još jedan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 26, 2010 Dinamo treba zapaliti svijeću Majki Božjoj na Kamenitim vratima za suca Andre Marrinera. To šta je ovaj svirao večeras nebi svirao ni Zoran Mamić! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted August 26, 2010 Laku noć.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 26, 2010 Laka i ugodna noć! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 26, 2010 ma znam ja koliko oni vrijede, ali mislio sam da su ovi mađari još klasu ispod........Dinamo mi je bio zicer dana, ranije sam spomenuo listić od 125€ na njemu bi čekao Dinamo da su rusi pobjedili Zahebali te Rusi.Bar je Dinamo pobjedio, al slabom igrom i uz puno sreće.Ja ih uvijek izbjegavam kad igraju u Maksimiru Dobra večer svima Čestitke našim klubovima za ostanak u Europi Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted August 26, 2010 ....Lausanne izbacio Lokomotivu iz Moskve na penale ......drago mi je jer su mi idioti srušili listić za 125€ Lako je tebi: Lokomotiva-Lausanne over 2.5 za oko 1200 EUR (ili 128 376, 49 dinara u Mozzartu). Laku noć svima!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites