eagle_1313 3 Posted June 30, 2006 Italija(pk)-Ukrajina(n.t.) 13 (2/1) 30.6. 21:00 Tečaj: 25 Koja kladionica? čini mi se da je to SS Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 30, 2006 Kako nije napisao do početka susreta iz koje je kladionice tečaj, par mu neće biti priznat, tj. biti će oklada poništena. Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 30, 2006 Ionako mu nije prošlo tako da mu je bolje oduzet pare nego poništiti, al ok.. Zna se da je to Super Sport po oznakama (p.k.) - poluvrijeme - kraj i sl. No ok, mo Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 30, 2006 Da se stavi broj para, a zaboravi kladionica moglo bi se mo Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted June 30, 2006 Evo moj konačni pa šta bude bude. Pittsburgh - Detroit - 2 @ 1.65 (Stanlybet) / 01:00 GUINNESS je opasan, jer Mario Ančić stoji 1:1 i sutra nastavlja. Tuto me je stiga za 1.5 bodova Za stić Gorana1 na 1. mistu triba mi tečaj veći od 1.47 - a to je ovaj od 1.65 na Detroit. Vidit će mo --- u svakom slučaju mogu biti 1. a mogu 4. ovisno o tome da li će Detroit dobit, dali će Mario pobjedit 3:1 na kraju - i da li će se Goran1 pojavit sa svojim parom večeras http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gif Svima sretno - ne samo meni! Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 1, 2006 Dok Mario danas ne odigra još dva seta nastavka svog jučer prekinutog susreta neće se znati poredak Expect.com lige. Mario bi trebao nastaviti susret u 15,00. Da li će tako biti, samo dragi Bog zna. Uzbu Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted July 1, 2006 Pošto sam pogodio Detroit 1.65 - za sad sam na 1. mjestu :P dok Mario ne odigra svoj meč! Vidit će mo šta će bit na kraju! Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted July 1, 2006 Ionako mu nije prošlo tako da mu je bolje oduzet pare nego poništiti, al ok.. Zna se da je to Super Sport po oznakama (p.k.) - poluvrijeme - kraj i sl. No ok, mo Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted July 1, 2006 Dok Mario danas ne odigra još dva seta nastavka svog jučer prekinutog susreta neće se znati poredak Expect.com lige. Mario bi trebao nastaviti susret u 15,00. Da li će tako biti, samo dragi Bog zna. Uzbu Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted July 1, 2006 Svaka čast majstore :o Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted July 2, 2006 Svaka čast majstore :o Hvala, ti bi bio pobjednik da sam ja promašio Maria, čestitam na drugom mjestu, (prošli mjesec si isto izgubio 1. mjesto u zadnjem danu) :| Koliko pratim ova natjecanja čini mi se da od veljače imaš najviše uspjeha... SVAKA Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted July 2, 2006 Ah - trudim se - to je do foruma - nije do mene http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Pratit, pratit, pratit ću i do love stići ću http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Meni je zapravo drago da uvjek je netko drugi pobjednik! Share this post Link to post Share on other sites